\”Από νωρίς στα βάσανα\” θέλησε να μπει ένας 16χρονος στο Ηράκλειο ο οποίος μαζί με δύο ακόμη φίλους του, 19 ετών, είχαν σχεδιάσει και εκτελέσει τρεις κλοπές σε Ηράκλειο και Αρκαλοχώρι, ενώ για τις \”ανησυχιές του\” την \”πλήρωσε\” και η μητέρα του

Η δράση των τριών αποκαλύφτηκε χθες μετά από έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Αρκαλοχωρίου ενώ για τα παραπτώματα του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 39χρονης μητέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, ύστερα από αστυνομική έρευνα και προανάκριση που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου, προέκυψε ότι, 19χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, καθώς και δύο ημεδαποί, μεταξύ των οποίων και ο ανήλικος,  16 και 19 ετών αντίστοιχα, είχαν διαπράξει τις ακόλουθες αξιόποινες πράξεις :

Συγκεκριμένα :

• Κατά το χρονικό διάστημα 20/21-10-2012 στο Ηράκλειο, αφαίρεσαν μία (1) δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας 32χρονης ημεδαπής.

• Την 21.10.2010 στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μίνωα-πεδιάδος, αφαίρεσαν από περίπτερο ιδιοκτησίας , 62χρονου ημεδαπού, διάφορα προϊόντα και

• Κατά το χρονικό διάστημα 11/12-7-2012 στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μίνωα-πεδιάδος, αφαίρεσαν από καφενείο ιδιοκτησίας 77χρονου, μία(1) τηλεόραση,75 ευρώ, και διάφορα έγγραφα.

Σε βάρος των ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ σε βάρος 39χρονης μητέρας ανηλίκου, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, η οποία θα διαβιβασθεί στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook