Η Ναταλία φεύγει, η Κατερίνα και ο Κρατερός έρχονται! Το μεσημέρι της Παρασκευής έσκασε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία πως την κεντρική θέση στον καναπέ του \”Μες στην καλή χαρά\” θα πάρουν τη νέα σεζόν, αντί της Ναταλίας Γερμανού, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Φαίνεται πως οι ιθύνοντες του Alpha ποντάρουν στη δοκιμασμένη πλέον συνταγή του ζευγαριού (όπως συμβαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στο καθημερινό του Mega), που εκτός από τον καναπέ του σπιτιού του μοιράζεται κι εκείνον του τηλεοπτικού πλατό.

Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας Espresso, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, η Κατερίνα και ο Κρατερός έκαναν δοκιμαστικό και οι αρμόδιοι για το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού της Κάντζας έμειναν καθ΄όλα ευχαριστημένοι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κατερίνα Καραβάτου ένιωθε πολύ άνετα με το περιβάλλον, αφού ήταν σαν να μην πέρασε μία μέρα από τότε που παρουσίασε την τελευταία εκπομπή \”Κους Κους\”. Μπορεί στην αρχή να ένιωθε λίγο αμήχανα μπροστά στην κάμερα, πολύ σύντομα όμως φάνηκε να το ξεπερνά. Άλλωστε δίπλα της είχε τον συνοδοιπόρο της στη ζωή, Κρατερό Κατσούλη.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους που θα μείνουν για να υποδεχτούν τους κεντρικούς παρουσιαστές, όπως γράφει η Espresso, είναι σίγουρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Μένει να μάθουμε πώς και πού θα συνεχίσει η Ναταλία Γερμανού.

zappit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook