Ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου, που διοργάνωσε το τουρνουά, άφησε στην 4η θέση τον Ν.Ο. Χανίων, κερδίζοντας τον με 9-5 στο μικρό τελικό της διοργάνωσης.


Η ενημέρωση από τον ΝΟΧ:

Την 4η θέση στο διεθνές τουρνουά πόλο που διοργάνωσε στο Ρέθυμνο ο τοπικός Ναυτικός Όμιλος κατέκτησε η ομάδα Παίδων του Ν.Ο. Χανίων.

Οι πολίστες του Γιάννη Ζαγουράκη βρέθηκαν πολύ κοντά με την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό, όμως η ήττα με 7-6 από την Πάτρα στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα στέρησε αυτή τη δυνατότητα.

Ο Ν.Ο.Χ. σημείωσε ωστόσο τρεις νίκες, με σημαντικότερη αυτή κόντρα στη Βουλιαγμένη 1 με 6-5 στην πρεμιέρα του τουρνουά. Οι άλλες δύο ήταν σε βάρος του Ν.Ο. Ρεθύμνου 2 με 25-2 και της Βουλιαγμένης 2 με 14-8, νίκες που έδωσαν τη δυνατότητα στην Χανιώτικη ομάδα να βρεθεί στο μικρό τελικό. Εκεί, ο Ν.Ο. Ρεθύμνου κέρδισε με 9-5 κι έτσι κατέλαβε την 3η θέση, αφήνοντας στην 4η τον Ν.Ο.Χ.

Η τελική κατάταξη είναι η εξής:

1. Ατζίλια (Ιταλία)

2. Βουλιαγμένη 1

3. Ν.Ο. Ρεθύμνου 1

4. Ν.Ο. Χανίων

5. Ν.Ο. Πατρών

6. Βουλιαγμένη 2

7. Ιωνικός Νίκαιας

8. Πανιώνιος

9. Ν.Ο. Ρεθύμνου 2

10. Ν.Ο. Ρεθύμνου 3

Τα αποτελέσματα για τον Ν.Ο.Χ.:

1η Αγωνιστική

Ν.Ο. Χανίων-Βουλιαγμένη 1 6-5

2η Αγωνιστική

Ν.Ο. Ρεθύμνου 2-Ν.Ο. Χανίων 2-25

3η Αγωνιστική

Ν.Ο. Χανίων-Βουλιαγμένη 2 14-8

4η Αγωνιστική

Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Πατρών 6-7

Μικρός τελικός

Ν.Ο. Ρεθύμνου 1-Ν.Ο. Χανίων 9-5

Παίδες Ν.Ο.Χ. (Γιάννης Ζαγουράκης): Μπιτσάκης, Σταματάκης, Κληματσάκης, Πελέσης, Γαυγιωτάκης, Κουνάκης, Γιαννουδάκης, Γκάσεφ, Βολτυράκης, Μανιουδάκης, Αποστολάκης, Μαριδάκης, Τσιστράκης, Παπαμανωλιουδάκης, Γουρνεζάκης, Πατρικάκης, Λαδόπουλος, Μαλινάκης, Κουτρούλης, Καρακαλίδης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook