Υλικά

• 4 αυγά
• 300 γρ. κολοκύθια
• 250 γρ. πατάτες
• 200 γρ. ντομάτες
• 100 ml. ελαιόλαδο
• Αλάτι & πιπέρι (ανάλογο)

Εκτέλεση

Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε ροδέλες . Τα αλατίζουμε ελαφρά και τα αφήνουμε στην άκρη.

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε λεπτά μπαστουνάκια. Τις αλατίζουμε. Βάζουμε το λάδι σε τηγάνι να κάψει και τηγανίζουμε τις πατάτες.

Τις βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και στο ίδιο λάδι τηγανίζουμε τα κολοκυθάκια. Τα βγάζουμε κι αυτά από το τηγάνι .

Στη συνέχεια προσθέτουμε τις ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη.

Χτυπάμε σε ένα πιάτο τα αυγά με λίγο αλάτι & πιπέρι.

Όταν η ντομάτα είναι έτοιμη (σε 10 λεπτά περίπου), βάζουμε στο τηγάνι τις πατάτες και τα κολοκυθάκια και τα ανακατεύουμε χωρίς να τα σπάσουμε. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε τα αυγά.

Απλώνουμε ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού και χωρίς να ανακατέψουμε αφήνουμε το αυγό να ψηθεί. Όταν είναι έτοιμο από τη μια μεριά ) το γυρίζουμε από την άλλη, προσεκτικά.

Ψήνουμε ακόμα 3-4 λεπτά και σερβίρουμε.