Πετρέλαιο από μηχανήματα έργων σε εργοτάξια του νομού Ροδόπης έκλεβαν τρεις άνδρες ηλικίας 22, 24 και 42 και μία 24χρονη. Δύο συνεργοί τους, 25 και 26 ετών, διέφυγαν της σύλληψης και αναζητούνται.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής εξιχνίασαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής πετρελαίου, συνολικής ποσότητας 4.160 λίτρων. Εντόπισαν στο εσωτερικό εργοταξίου σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης, δύο αυτοκίνητα και τους πέντε δράστες να αφαιρούν πετρέλαιο από τα ρεζερβουάρ των μηχανημάτων έργου.

Όταν οι δράστες αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς επιχείρησαν να διαφύγουν, αλλά οι τρεις ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, ενώ οι άλλοι δύο διέφυγαν και αναζητούνται. Σε έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, άδεια πλαστικά δοχεία, πλαστικά δοχεία με πετρέλαιο, χειροκίνητη αντλία, μεταλλική ράβδος μέτρησης πετρελαίου και διάφορα εργαλεία.

Οι δράστες διέθεταν έναντι αμοιβής το πετρέλαιο στον 42χρονο, ο οποίος συνελήφθη. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι και στο ποιμνιοστάσιό του, βρέθηκαν 221 πλαστικά δοχεία, χωρητικότητας 20 λίτρων, τα οποία και κατασχέθηκαν. Κατασχέθηκαν, επίσης, τα δύο αυτοκίνητα και τα τρία πλαστικά δοχεία με το πετρέλαιο παραδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook