Δύο  ακόμη άνθρωποι δεν άντεξαν  το βάρος της οικονομικής κρίσης  και, μην έχοντας κάποιο τρόπο να ξεπεράσουν τα προβλήματα, οδηγήθηκαν στην οδυνηρή απόφαση να τελειώσουν πρόωρα και με τραγικό τρόπο την ίδια τους την ζωή.

Για τον έναν από αυτούς, έναν 27χρονο στην Νεάπολη Κοζάνης, τα οικονομικά προβλήματα σε συνδυασμό με τα προσωπικά και οικογενειακά που αντιμετώπιζε, έγιναν αφόρητα με αποτέλεσμα να φτάσει στην αυτοκτονία.

Ο άτυχος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του με μια κυνηγετική καραμπίνα στο υπόγειο της διώροφης οικοδομής όπου κατοικούσε με τη σύζυγό του και το μικρό παιδί τους, καθώς και η οικογένεια του πεθερού του της πόλης. Δίπλα του άφησε ένα ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Με το υπηρεσιακό του πιστόλι έδωσε τέλος στη ζωή του και ένας 32χρονος υπαρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Λευκίμμης στην Κέρκυρα. Ο άτυχος αστυνομικός που καταγόταν από τα Γιάννενα βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην περιοχή Χρυσηίδα, αλλά τα αίτια που τον έσπρωξαν στην μοιραία απόφαση δεν έχουν αποσαφηνιστεί και η Ασφάλεια Κέρκυρας διενεργεί προανάκριση.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook