Στα πάρτυ που οργανώνονται σχεδόν κάθε βράδυ στις παραλίες της Μυτιλήνης υπολόγιζε ότι θα έβρισκε «πελατεία» για την πραμάτεια του ένα ζευγάρι εμπόρων ναρκωτικών, που έφτασε με το πλοίο της γραμμής στο νησί και έπεσε κατευθείαν στην… αγκαλιά των ανδρών της Ασφάλειας του Λιμενικού.

Στο λιμάνι βρίσκονται από μέρες εκπαιδευμένοι στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλοι, ακριβώς επειδή υπήρχαν πληροφορίες ότι θα γίνονταν απόπειρες εισαγωγής ουσιών στη Λέσβο.

Τα σκυλιά αντέδρασαν θετικά όταν μύρισαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν ένας 27χρονος Έλληνας και μία 20χρονη αλλοδαπή κι έτσι αμέσως σήμανε συναγερμός.

Το αυτοκίνητο και οι αποσκευές του ζευγαριού… «ξεσκονίστηκαν» και γρήγορα βρέθηκαν μέσα σε μια βαλίτσα δέκα ανισοβαρείς συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δέκα κιλών και 776 γραμμαρίων και άλλη μία με ηρωίνη βάρους 511 γραμμαρίων σε μορφή πλάκας!

Οι δυο νεαροί συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, ενώ μαζί με τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν το Ι.Χ. τους, 245 ευρώ, δύο κινητά και τρία ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook