Ούτε ένας, ούτε δυο, αλλά 44 Έλληνες και αλλοδαποί συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα σε καταυλισμούς τσιγγάνων κατά τη διάρκεια εκτεταμένης επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου και του Άργους, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Από τους συνολικά 95 που προσήχθησαν, συνελήφθησαν έντεκα τσιγγάνοι για κλοπή ρεύματος, πέντε για διακεκριμένες κλοπές, έξι για παράνομη κατοχή όπλων και ναρκωτικών, επτά επειδή σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και δυο για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., ενώ συνελήφθησαν και επτά αλλοδαποί για παρεμπόριο, δυο για υγειονομικές παραβάσεις, ένας για λαθρεμπόριο τσιγάρων και τρεις για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν δυο κυνηγητικά όπλα, δυο πιστόλια replica, ένα διπλό κλομπ, μια βαλλίστρα, ένα ξίφος και ένα φυσίγγιο 0,22 χιλιοστών, αλλά και έντεκα δενδρύλλια κάνναβης, 455 γραμμάρια χασίς, 15 ναρκωτικά δισκία, πέντε γραμμάρια ηρωίνης.

Ακόμη, κατασχέθηκαν δυο μοτοποδήλατα και πλήθος από κινητά, φορητούς υπολογιστές, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, γεωργικά εργαλεία και ηλεκτρονικές συσκευές που εξετάζεται από πού έχουν κλαπεί, διάφορα είδη παρεμπορίου μεταξύ των οποίων γυαλιά ηλίου, πορτοφόλια, αλυσίδες και άλλα, ενώ βεβαιώθηκαν 70 παραβάσεις για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και πέντε πολεοδομικές παραβάσεις.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook