Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις φετινές της υποχρεώσεις η Γιάννα Γκεοργκίεβα.

Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συμμετείχε με την Εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης Γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Βαρκελώνη, κατακτώντας την 7η θέση στον τελικό του Κόμπο και την 8η σε αυτόν του Ελεύθερου Ομαδικού.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Με πολύτιμες εμπειρίες και τη χαρά της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα επέστρεψε από τη Βαρκελώνη η Γιάννα Γκεοργκίεβα. Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατέκτησε την 7η και την 8η θέση αντίστοιχα στον τελικό του Κόμπο και του Ελεύθερου Ομαδικού, αποτελώντας βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης Γυναικών.

Στο Κόμπο, η ελληνική ομάδα συγκέντρωσε 86.850 βαθμούς, με τις Μαρία Αλζιγκούζη-Κομινέα, Κωνσταντίνα Μπαχτσεβανίδου, Εβελίνα Γιαλίδη, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Βασιλική Καφετζή, Ευαγγελία Κουτίδη, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Δέσποινα Σολωμού και Σοφία Τσιπουρίδη, να συνθέτουν το χορευτικό.

Και, στο Ελεύθερο Ομαδικό, η Ελλάδα, με τις Μαρία Αλζιγκούζη-Κομινέα, Κωνσταντίνα Μπαχτσεβανίδου, Εβελίνα Γιαλίδη, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Βασιλική Καφετζή, Ευαγγελία Κουτίδη, Εβελίνα Παπάζογλου και Ευαγγελία Πλατανιώτη, συγκέντρωσε 85.060 βαθμούς.

Η Γκεοργκίεβα, που ήταν ακόμη αναπληρωματική στο Τεχνικό Ομαδικό, επέστρεψε την Κυριακή (28/7) το βράδυ στα Χανιά και το επόμενο διάστημα θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί μετά από μια ιδιαίτερα κοπιαστική σεζόν. Ωστόσο, ολοκληρώνει τις φετινές της υποχρεώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ούσα στέλεχος πλέον της Εθνικής Γυναικών.
Λευτέρης Αντωνακάκης