Πρωταγωνιστικές βλέψεις θα έχει ο Μινώταυρος, κάτι που το δείχνει με τις μεταγραφικές του κινήσεις.

Ο ιστορικός σύλλογος των Μουρνιών μετά τους Μαρκάκη, Δημούση, Περδικάκη, απέκτησε ακόμα δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Κώστας Παπαδάκης (φωτ.) άφησε τη Σπάθα για λογαριασμό του Μινωταύρου, ενώ αν και ήταν κοντά στον Άρη Σούδας ο Δήμος Μπασιαδάκης επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους "πράσινους" από την Κ20 του Πλατανιά.

Ακόμα επανήλθε στην ομάδα μετά το τέλος των σπουδών του στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών ο Σοφοκλής Τρουλινός, που θα έχει και τον ρόλο του γυμναστή στα τμήματα υποδομής.

Η ανακοίνωση του Μινωταύρου:

"Ο Α.Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Παπαδάκη ο οποίος μέχρι και πέρυσι φορούσε την φανέλα της Σπάθα Κολυμβαρίου. Ο Κώστας Παπαδάκης είναι μεσοεπιθετικός και πέρυσι αγωνίστηκε με την Σπάθα στο πρωτάθλημα της Α΄ Ε.Π.Σ Χανίων σημειώνοντας 5 γκολ. Επίσης έχει αγωνιστεί και στο Περιφερειακό πρωτάθλημα ( 2008-2009) σημειώνοντας και 3 γκολ ενώ έχει στεφθεί δύο φορές  πρωταθλητής της Β΄ Ε.Π.Σ Χανίων  τόσο  με τη φανέλα των Ροδωπού το 2010-2011  (15 γκολ) όσο και με φανέλα της Σπάθας το 2011-2012 ( 7 γκολ) ξεχωρίζοντας με την απόδοσή του και τα γκολ που σημείωσε."
 
"Ο Α.Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δήμο Μπασιαδάκη. Ο Δήμος Μπασιαδάκης είναι μεσοαμυντικός  και  μέχρι πέρυσι αγωνίζονταν στην ομάδα Κ-20 του ΠΛΑΤΑΝΙΑ ενώ  έχει αγωνιστεί επίσης στην ΑΕ Κυδωνίας όπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα και ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του κερδίζοντας επάξια την μεταγραφή του στην ομάδα της Κ-20 της ΠΑΕ Πλατανιάς."
 
"Ο Α.Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα του ποδοσφαιριστή Σοφοκλή Τρουλινού μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) Αθηνών. Ο Σοφοκλής προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας μας και αγωνίζεται ως επιθετικός ενώ με την ιδιότητα του πλέον και ως γυμναστής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο θα ασχοληθεί και με την προπόνηση τμημάτων υποδομής της ομάδος μας.
Λευτέρης Αντωνακάκης