Η ιστορία ενός επιχειρηματία που αγγίζει τα όρια του αστικού μύθου έρχεται σήμερα στην επιφάνεια. Ο λόγος για έναν ιδιαίτερα επιτυχημένο επιχειρηματία ο οποίος αν και δεν ήταν Ηρακλειώτης δραστηριοποιήθηκε όλα τα χρόνια της ζωής του στο Ηράκλειο και έφυγε πρόσφατα από τη ζωή έχοντας δημιουργήσει μια σημαντική περιουσία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της \”Πατρίς\”, ο γαλαντόμος άνδρας είχε σε τραπεζικούς λογαριασμούς περίπου 15 εκ. ευρώ, ωστόσο δεν θέλησε να τα…πάρει στον τάφο του.

Έτσι λίγο πριν φύγει από τη ζωή έδωσε (μέσω του δικηγόρου του) ένα χρυσό φακελάκι στην αποκλειστική νοσοκόμα που τον φρόντισε το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα της παρέδωσε σε επιταγή 55 χιλιάδες ευρώ, κάτι που δεν πίστευε ούτε η ίδια η εντυπωσιακή αλλοδαπή νοσοκόμα!

Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό, ο κουβαρντάς επιχειρηματίας. Τακτοποίησε οικονομικά και ανθρώπους του περιβάλλοντος του, που δεν ήταν συγγενείς του και έτσι δεν είχαν δικαίωμα στην κληρονομιά.

Συγκεκριμένα άφησε μόνο σε μετρητά, στην τελευταία του σύντροφο περίπου 800(!!) χιλιάδες ευρώ, ενώ της αγόρασε και ένα ακριβό διαμέρισμα σε καλή περιοχή του Ηρακλείου.

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή περίπου στα 80 του χρόνια, όμως πολλοί θα τον θυμούνται για πάντα!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook