Το χάρο με τα μάτια τους είδαν τρεις νεαροί Γερμανοί τουρίστες στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου όταν έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από μια παρέα Κρητικών. Όλα ξεκίνησαν άνευ λόγου και αιτίας.

Η παρέα των Γερμανών έκανε τη βόλτα της στην παραλιακή, κάποια στιγμή τους προσέγγισαν τρία άτομα μαυροντυμένα. Όταν οι τελευταίοι αντιλήφθηκαν πως οι νεαροί ήταν Γερμανοί τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν.

Ο ένας μάλιστα από τους νεαρούς είχε χτυπημένο το πόδι και κρατούσε πατερίτσες. Τον συγκεκριμένο τον έριξαν στο έδαφος και λόγω της κατάστασης του δεν τον χτύπησαν.

Οι άλλοι δύο όμως δέχτηκαν αρκετά χτυπήματα στο κεφάλι και στα πόδια με αποτέλεσμα ο ένας να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα του ξυλοδαρμού, οι τρεις μαυροπουκαμισάδες έβριζαν την Μέρκελ και τη Γερμανία. Το περιστατικό με θύμα ανυποψίαστους τουρίστες προκαλεί ερωτηματικά και προβληματισμό.

Η αστυνομία ξεκαθάρισε πως για το γεγονός δεν έχει υποβληθεί μήνυση, ωστόσο κάτι τέτοιο ήταν εξαρχής γνωστό αφού τα θύματα δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια στο συμβάν.

flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook