Το Δ. Σ. της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Δίκτυο για την Απασχόληση Δήμου Ρεθύμνης» έπειτα από την αυξημένη εκδήλωση ενδιαφέροντος για το «Τοπικό Σχέδιο για την Απασχόληση» (ΤοπΣΑ) Δήμου Ρεθύμνης, αποφάσισε, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, την παράταση της περιόδου υποβολής αιτήσεων μέχρι την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανέργους-εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ, σε αγρότες ασφαλισμένους στον ΟΓΑ (χωρίς ηλικιακά κριτήρια γι’ αυτές τις δύο κατηγορίες ωφελουμένων), καθώς επίσης και σε νέους επιστήμονες βάσει προϋποθέσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την αναλυτική πρόσκληση, καθώς και την αίτηση συμμετοχής από το ΚΕΚ Ανάπτυξη Κρήτης (Λ. Πορτάλιου 5-7, Καλλιθέα, 2ος όροφος, τηλ.: 2831029560, φαξ: 2831029566, www.kek-anaptixi-kritis.gr, e-mail: [email protected]), στο οποίο κατατίθενται αυτοπροσώπως οι αιτήσεις τις εργάσιμες ημέρες 9:30-15:00, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης και από την ιστοσελίδα της Α.Σ. «Δίκτυο για την Απασχόληση Δήμου Ρεθύμνης» www.topsa-rethymno.gr,e-mail: [email protected].

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook