Με διπλές προπονήσεις συνεχίζει την προετοιμασία του ο Κισσαμικός, που παράλληλα έχει προγραμματίσει και κάποια σημαντικά φιλικά παιχνίδια.

Την Τετάρτη (31/07) το συγκρότημα του Σπύρου Μπαξεβάνου θα αντιμετωπίσει στο Μάλεμε τον Πλατανιά, ενώ ακόμα προγραμμάτισε εκτός έδρας φιλικά με Εργοτέλη (11/08) και Α.Ο. Χανιά (24/08).

Η ενημέρωση για τις προπονήσεις της Τρίτης και το υπόλοιπο πρόγραμμα της εβδομάδας:

Με διπλή προπόνηση στο γήπεδο του Ταυρωνίτη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Κισσαμικού.

Το πρωί δόθηκε έμφαση σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και το απόγευμα έγιναν ασκήσεις τακτικής υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας μας Σπύρου Μπαξεβάνο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για δεύτερη ημέρα οι Βεστάκης και Καρβουνιάρης, ενώ εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα (05/08) θα βρίσκεται ο Παπακαστρήσιος. 

Την Τετάρτη (31/07) είναι προγραμματισμένο το σπουδαίο φιλικό της ομάδας μας με τον Πλατανιά, στις 19.00, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε. Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Κισσάμου και ευρύτερα των Χανίων να βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση και να στηρίξει την σημαντική πρωτοβουλία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς, που αποφάσισε όλα τα έσοδα να διατεθούν σε ιδρύματα του Νομού. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ.

Την Πέμπτη (01/08) θα υπάρξει διπλή προπόνηση στο Δ.Σ. Κισσάμου και την Παρασκευή (02/08) και το Σάββατο (03/08) στο γήπεδο Ταυρωνίτη. Την Κυριακή (03/08) θα πραγματοποιηθεί προπόνηση μόνο το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου.

Τα φιλικά προετοιμασίας

31 Ιουλίου: με Πλατανιά (Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε)
11 Αυγούστου: με Εργοτέλη (Ηράκλειο)
14 Αυγούστου: με Κ20 Πλατανιά (Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε)
17 Αυγούστου: με Κεραμειά (Δημοτικό Γήπεδο Νεροκούρου)
24 Αυγούστου: με Α.Ο. Χανιά (δεν έχει οριστεί ακόμα έδρα)
Λευτέρης Αντωνακάκης