Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκαν σήμερα στην Περιφέρεια ο Πρόεδρος της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής Γιάννης Σαρτζέτης, με τους πρώην Προέδρους Γιάννη Μανουκαράκη, Μανόλη Βεληβασάκη, Μανόλη Ηλιάκη και άλλα στελέχη της Ομογένειας της Αμερικής. Η συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα στην Περιφέρεια, ήταν εθιμοτυπική από τα στελέχη της Ομογένειας τα οποία συμμετείχαν στο συνέδριο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης στη σημερινή συνάντηση απεύθυνε θερμό καλωσόρισμα στον Πρόεδρο και τα στελέχη της Παγκρητικής της Αμερικής, παρουσία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργου Πιτσούλη και της Αντιπεριφερειάρχη Μαρίας Λιονή και τους ενημέρωσε για την πορεία των έργων ανάπτυξης της Κρήτης, για τις δράσεις εξωστρέφειας της Περιφέρειας, στην προώθηση των Κρητικών προϊόντων του τουρισμού ενώ επισήμανε ότι μέσω της Περιφέρειας έγινε πράξη ο συγκρητισμός στο νησί μας .

Ο κ. Αρναουτάκης χαρακτήρισε τα στελέχη της Παγκρητικής αλλά και όλους του Ομογενείς όπου γης ως τους καλύτερους Πρεσβευτές της Κρήτης για την προώθηση της ιστορίας του πολιτισμού, των ποιοτικών προϊόντων, του τουρισμού του νησιού μας.

Από την πλευρά τους ο Πρόεδρος της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής, οι πρώην πρόεδροι και όλα τα παρόντα στελέχη εξέφρασαν τη στήριξη τους στις δράσεις της Περιφέρειας και ότι όπου και αν βρίσκονται στηρίζουν και προωθούν την Κρήτη, την ιστορία, τον πολιτισμό, τα ήθη, έθιμα τις παραδόσεις και τα προϊόντα, τον τουρισμό κα την Κρητική διατροφή – κουζίνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook