Τη στάση της κυρίας Ελένης Ζαρούλια στη Βουλή, με την επίθεση προς τον Γιάννη Δραγασάκη με αναφορές προς τη θυγατέρα του, στηλιτεύουν τα μέλη του ΚΕΘΕΑ Εν Δράσει με ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Χαρακτηρίζουν «χυδαία» την προσπάθεια της βουλευτίνας της Χρυσής Αυγής να προσβάλει τον αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνουν ότι θεωρούν «αναγκαίο να πάρουμε θέση απέναντι σε τέτοιου είδους απόψεις και συμπεριφορές».

«Είμαστε μέλη του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ. Αποφυλακισμένοι, πρώην χρήστες ψυχοτρόπων ουσιών, που καθημερινά δίνουμε μάχη για μια ποιοτική ζωή χωρίς εξαρτήσεις. Είμαστε ενεργά μέλη της κοινωνίας και λειτουργούμε ισότιμα. Για εμάς, οι παραβατικές συμπεριφορές αποτελούν πλέον παρελθόν. Προσφέρουμε εθελοντικά έργο σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ασχολούμαστε με το παρόν και βάζουμε στόχους ώστε να διαμορφώσουμε το μέλλον μας. Δεν μας ενδιαφέρει το παρελθόν των ανθρώπων, μαθαίνουμε να σχετιζόμαστε μέσα από αξίες: Ειλικρίνεια, Εμπιστοσύνη, Εντιμότητα, Αλληλοβοήθεια, Αλληλεγγύη. Ισότητα φύλων και φυλών. Ανεξάρτητα από χρώμα, θρησκεία, γένος, εθνικότητα και πολιτικές πεποιθήσεις» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους και επισημαίνουν:

«Γιατί όταν ο στόχος είναι κοινός και οι άνθρωποι μιλούν με την καρδιά, όλα αυτά, είναι στοιχεία που διαμορφώνουν τη διαφορετικότητα. Απλά μας θυμίζουν με πιο έντονο τρόπο πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε μοναδικοί! Αισθανόμαστε την ανάγκη να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας που μας επιτρέπουν να ζούμε καθαροί έξω από την πραγματική ή προσωπική φυλακή του καθενός μας. Λυπόμαστε για τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής που στερούνται κάθε κοινωνικής ευαισθησίας, κινούνται στα όρια του εγκλήματος και τρέφονται με μίσος, ζώντας στην προσωπική τους ουτοπία που ορίζει όλους εμάς ως εχθρούς τους».

Και καταλήγουν: «Και εμείς ορίζουμε ως αντιπάλους όλους όσους στέκονται εμπόδιο στους στόχους και τα όνειρά μας, που δεν είναι τίποτα άλλο από το να ζούμε αξιοπρεπώς σε μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ».

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook