Στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο θα διεξαχθεί τελικά το σπουδαίο φιλικό του Α.Ο. Χανιά με τον ΟΦΗ, την Πέμπτη (01/08).
Με σχετική της ανακοίνωση η ΠΑΕ των Χανίων ενημερώνει σχετικά για το θέμα αυτό, τονίζοντας τους λόγους που το φιλικό δεν έγινε στην έδρα της.
Παράλληλα ευχαριστεί για την προσφορά του τον πρώην γυμναστή Θεόδωρο Γκάτζιο, αλλά και τον κ. Γκατζούνη, για τη συντήρηση του βοηθητικού της Μ. Ελιάς και την κ. Χαριτάκη-Μουζουράκη, για τις επιδιορθώσεις των ρούχων της ομάδας. 
Αναλυτικά:
\”Φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ομάδος μας και του ΟΦΗ πρόκειται να διεξαχθεί την Πέμπτη 1/8 στις 19:30 στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Το παιχνίδι ζητήσαμε  να διεξαχθεί στο στάδιο Περιβολίων , αλλά ο Δήμος Χανίων δεν το παραχώρησε  λόγω προγραμματισμένης συντήρησης του χλοοτάπητα.

Προτάθηκε στην ομάδα του ΟΦΗ η διεξαγωγή του ανωτέρω αγώνα να πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, κάτι το οποίο αρνήθηκε η ο ομάδα του Ηρακλείου λόγω της κακής  κατάστασης του αγωνιστικού χώρου του σταδίου αλλά και της έλλειψης στοιχειωδών γηπεδικών υποδομών για διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα επαγγελματικών ομάδων..Η ΠΑΕ ΟΦΗ αντιπρότεινε το φιλικό να διεξαχθεί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο αφού και στο Θ.Βαρδινογιάννης πραγματοποιούνται εργασίες κάτι το οποίο τελικά  αποδεχθήκαμε. Όπως αποδεικνύεται στη πράξη ο αγωνιστικός αλλά και οικονομικός σχεδιασμός της ΠΑΕ ΑΟΧ ανατρέπεται αφού όχι  μόνο τα προσδοκώμενα έσοδα για την ομάδα μας δεν θα προκύψουν , όχι μόνο θα στερηθούν οι Χανιώτες φίλαθλοι ένα σπουδαίο παιχνίδι αλλά θα υπάρξει και οικονομική επιβάρυνση της ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΑΟΧ ευχαριστεί τον κο Θεόδωρο Γκάτζιο για την πολύτιμη προσφορά του  και λυπάται γιατί  θα αναγκασθεί να στερηθεί περαιτέρω τις υπηρεσίες του αφού οικογενειακοί και επαγγελματικοί λόγοι τον ανάγκασαν να επιστρέψει στην Αθήνα.

Η προσφορά των αγνών φίλων της ομάδας ,είναι πολλές  φορές δύσκολο να αποτιμηθεί.Η εκ μέρους μας ευγνωμοσύνη είναι εξυπακουόμενη. Όμως για τον κύριο Γιώργο Γκατζούνη , τον άνθρωπο της \”Μοναχής Ελιάς\”  τον αεικίνητο συντηρητή-κηπουρό  του προπονητικού κέντρου του ΑΟΧ στη Μοναχή Ελιά αλλά και την κυρία Σοφία Χαριτάκη Μουζουράκη με τις δωρεάν επιδιορθώσεις στα ρούχα της ομάδας ένα μόνο ευχαριστώ δεν μοιάζει αρκετό.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook