Τελευταία ενημέρωση 11:45

Με την διαδικασία του αυτόφωρου συνελήφθησαν 12 άτομα σε παραλίες της Νέας Κυδωνίας, στην παλιά πόλη των Χανίων αλλά και στο Καστέλι Κισάμου για παραβάσεις υγειονομικού κανονισμού και τουριστικής νομοθεσίας.

Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο των συνεχών ελέγχων που πραγματοποιούν οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, λόγω και της τουριστικής περιόδου.

Ειδικότερα χθες :

Σε παραλίες του Δήμου Χανίων :  Σε ελέγχους από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κυδωνίας, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος Χανίων και του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Χανίων, συνελήφθησαν δύο Κινέζες για παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων [κατελήφθησαν να προσφέρουν αισθητικές υπηρεσίες (μασάζ) σε λουόμενους έναντι χρηματικής αμοιβής στερούμενες σχετικής άδειας από την αρμόδια αρχή].
Επίσης συνελήφθησαν μία 29χρονη απο την Βουλγαρία και μία 19χρονη απο την Πολωνία για παράβαση υγειονομικών διατάξεων [κατελήφθησαν σε παραλία να διαθέτουν προς πώληση ευπαθή προϊόντα στερούμενες σχετικής άδειας από την αρμόδια αρχή και βιβλιαρίου υγείας].

Στην παλιά πόλη των Χανίων : Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χανίων συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 45 ετών, ένας 44χρονος Σέρβος και μία 53χρονη απο την Βουλγαρία για παραβάσεις υγειονομικού κανονισμού σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στην Νέα Κυδωνία : Συνελήφθη μία 29χρονη Ελληνίδα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κυδωνίας για λειτουργία καταστήματος χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.

Στο Καστέλι Κισάμου : Απο την Τουριστική αστυνομία, συνελήφθησαν τρείς Έλληνες 28,42 και 63 για άγρα πελατών.

Όλοι οι συλληφθέντες θα πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης.