H Motus παρουσίασε και επίσημα το touring μοντέλο της κατά τη διάρκεια των MotoGP στη Laguna Seca, με σκοπό να ξεκινήσει τη διάθεσή του το ερχόμενο φθινόπωρο.

Πρόκειται για το μοντέλο παραγωγής που βασίστηκε στο πρωτότυπο MST που παρουσίασε η εταιρεία το 2011. Η τελική έκδοση, λοιπόν, παρουσιάστηκε στο αμερικανικό σκέλος των MotoGP και το όνομα αυτής είναι MST-01.

Το MST διαθέτει V4 κινητήρα 1.650 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 165 ίππους. Παράλληλα με την απλή έκδοση, μάλιστα, θα κυκλοφορήσει και η R, η οποία θα αποδίδει περισσότερους ίππους (η εταιρεία έκανε μέχρι πρόσφατα λόγο για 185, αλλά αναμένεται να είναι λιγότεροι).

Η Motus ονομάζει τον κινητήρα της «μισό V8» και περηφανεύεται όχι μόνο για τις επιδόσεις του, αλλά και για τον πλούσιο εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας.

Τα πρώτα μοντέλα θα ξεκινήσουν να διατίθενται το φθινόπωρο στις ΗΠΑ και, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της Motus, Lee Conn, αυτό θα είναι μόλις η αρχή: «Μετά τις ΗΠΑ, θα στρέψουμε το βλέμμα μας στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Η προτεραιότητά μας, όμως, είναι οι ντίλερ στις ΗΠΑ».

\"\"

\"\"

mototriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook