Tην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, επισκέφτηκε χτες ο Διοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, κ. Αντώνης Γρηγοράκης, συνοδευόμενος από την Υποδιοικήτρια κα Τριχοπούλου, προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα των υγειονομικών μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα προβλήματα του Νοσοκομείου Ρεθύμνου και συγκεκριμένα η έλλειψη προσωπικού καθώς και η ενίσχυση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.

Μάλιστα σε ερώτημα της κας Λιονή, εάν αληθεύουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συγχώνευση του Νοσοκομείου Ρεθύμνου με όμορου Νομού, ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρή-της απέκλεισε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο, επισημαίνοντας ότι το μοναδικό νοσηλευτικό ίδρυμα του Νομού Ρεθύμνου αντιθέτως πρέπει να ενισχυθεί και να παραμείνει αυτοδύναμο, γιατί εξυπηρετεί μεγάλες πληθυσμιακές ανάγκες.

Τέλος, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης ενημέρωσε τον κ. Γρηγοράκη για την ολοκλήρωση του έργου «Εργασίες επισκευής και συντήρησης των τεσσάρων Κέντρων Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης (Σπηλίου, Περάματος, Αγίας Φωτεινής, Ανωγείων), που υλοποίησε και επέβλεψε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης μέσω προγραμματικής σύμβασης με το Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Σύντομα μάλιστα θα γίνουν τα εγκαίνια των τεσσάρων Ανασκευασμένων Κέντρων Υγείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook