Το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας στα Χανιά θα δώσει το απόγευμα της Τετάρτης (31/07) ο Πλατανιάς με αντίπαλο τον Κισσαμικό.
Λόγω συντήρησης του χλοοτάπητα στα Περιβόλια το φιλικό θα γίνει στο Μάλεμε, όπου οι φίλοι της χανιώτικης ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον \”νέο Πλατανιά\” που \”χτίζουν\” εδώ και κάμποσες εβδομάδες ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του. 
Στον αγώνα θα υπάρχει γενική είσοδο 5 ευρώ, αφού όπως αποφάσισε η ΠΑΕ Πλατανιάς τα έσοδα θα διατεθούν σε ιδρύματα του Νομού Χανίων.
Η σχετική ανακοίνωση:

Τον Κισσαμικό θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Πλατανιά Χανίων, σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε.

Σημειώνεται ότι θα υπάρξει γενική είσοδος 5 ευρώ, με αποκλειστικό σκοπό όλα τα έσοδα να διατεθούν από την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων σε ιδρύματα του Νομού Χανίων.\”

Ξεκίνησε η διάθεση των νέων καρτών

Την Τετάρτη (31/07) ξεκίνησε η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας της ΠΑΕ Πλατανιάς για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Η σχετική ανακοίνωση:

\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων υπενθυμίζει ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2013 – 2014 θα ξεκινήσει την Τετάρτη 31 Ιουλίου και θα συνεχιστεί καθημερινά εκτός Κυριακής, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά.

Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι, για να παραλάβουν τις κάρτες τους, θα πρέπει να συμπληρώσουν ένα έντυπο, στο οποίο θα αναγράφουν το ονοματεπώνυμό τους, το όνομα πατρός και το όνομα μητρός, την ημερομηνία γέννησης, τα τηλέφωνα επικοινωνίας και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook