Στα πράσα πιάστηκαν από τον τηλεοπτικό φακό δύο Βρετανοί δημοσιογράφοι, που αν και παντρεμένοι προφανώς δεν μπορούν να χαλιναγωγήσουν το πάθος του.ς και προκειμένου ν έπιασε ο φακός κατά την διάρκεια ερωτικών στιγμών.

Ο λόγος για τους Βρετανούς δημοσιογράφους  Eamonn Holmes και  Ruth Langsford που ξεπέρασαν τα όρια μπροστά στον τηλεοπτικό φακό θέλοντας να έρθουν πιο κοντά ο ένας στον άλλο.

Το ζευγάρι, που αντικαθιστά τους τακτικούς παρουσιαστές της τηλεοπτικής εκπομπής \’\’THIS MORNING\’\’, είναι παντρεμένο 10 χρόνια. Συζητώντας για τις δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας, μάλλον δεν συζήτησαν μόνο αλλά θέλησαν να δείξον και στην πράξη τι εννοούν.

Ο 53χρονος παρουσιαστής και η 53χρονη σύζυγός κάθισαν δίπλα δίπλα, σχεδόν ο ένας πάνω στον άλλο.

Όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες η θερμοκρασία μεταξύ τους ανέβηκε ξαφνικά, με τον Eamonn να γίνεται παιχνιδιάρης και να πειράζει την σύζυγό του στο στήθος και στα οπίσθια.

«Η θερμοκρασία αυξάνεται, μπορεί να χάσουμε τον έλεγχο», δήλωσε ο παρουσιαστής και ύστερα ζούληξε παιχνιδιάρικα το στήθος της συζήγου του Ρουθ και της τσίμπησε τα οπίσθια.

«Όλα αυτά τα αισθησιακά αγγίγματα, τα φιλιά, κάνουν κάποιο κακό; Μήπως είναι προσβλητικά;», αναρωτήθηκε ο Eamonn.  πρόσθεσε ο Εαμονν.

Μετά τα ερωτικά τους παιχνίδια στον αέρα για να ανεβάσουν την τηλεθέαση, η Ruth έγραψε στο twitter: «Χαίρομαι που δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας μου με τον @eamonnholmes σας έκαναν να γελάσετε σήμερα το πρωί… έτσι για λίγη διασκέδαση».

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook