Κυκλοφοριακή συμφόρηση εξαιτίας της παρεμπόδισης της ολοκλήρωσης εργασιών για τη σύνδεση της οδού Σεφέρη με την παραλιακή οδό (δείτε εδώ)

Με την εφαρμογή του σχεδίου πόλης στην περιοχή “Θαλασσινά” και τη διακοπή των εργασιών στην οδό Σεφέρη, έγινε αδύνατη η πρόσβαση των κατοίκων και επισκεπτών της Νέας Αλικαρνασσού από την Παραλιακή Λεωφόρο, επισημαίνει η δημοτική αστυνομία Ηρακλείου.

Με επείγον έγγραφό της αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η Λ. Ικάρου, αναλαμβάνει πλέον να εξυπηρετήσει τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και όσους κινούνται προς και από την πόλη της Νέας Αλικαρνασσού, τις φυλακές, το Αεροδρόμιο Ηρακλείου, τη ΣΕΑΠ, την 126ΣΜ, το Λιμάνι, το υποκατάστημα ΙΚΑ, το υποκατάστημα ΟΑΕΔ, τις τράπεζες, το Αστυνομικό Μέγαρο, διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου, εμπορικά καταστήματα κλπ.

Ο ήδη βεβαρημένος κυκλοφοριακός φόρτος της Λ. Ικάρου αυξάνεται με αποτέλεσμα ο χρόνος αναμονής στα φανάρια του κόμβου Λ. Ικάρου -Καζαντζίδη, να ξεπερνά τα 30 λεπτά, ενώ η δυσφορία των χρηστών της οδού είναι έντονη.

Παράλληλα, υπάρχει αδυναμία άμεσης πρόσβασης των οχημάτων άμεσης ανάγκης (ασθενοφόρα , πυροσβεστικά οχήματα κλπ) στο βόρειο δυτικό τμήμα της πόλης της Νέας Αλικαρνασσού και εμποδίζεται το έργο υπηρεσιών πολιτικής προστασίας σε περιπτώσεις ακραίων φαινομένων (σεισμοί, πλημμύρες κλπ).

Κατά τη γνώμη μας η άμεση ολοκλήρωση των εργασιών σύνδεσης της οδού Σεφέρη με την παραλιακή οδό, θα συνέβαλε στην αποκατάσταση της κυκλοφορίας και στη διασφάλιση της δημόσιας τάξης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook