Η φετινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού μόνο «μέσα στην καλή χαρά» δεν ήταν. Ίντριγκες, ανατροπές και πολλές αποχωρήσεις.

Ο κύβος τελικά ερρίφθη και τη θέση της Γερμανού αναλαμβάνει από χειμώνα η Κατερίνα Καραβάτου με την «κόβω και ράβω» Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο πλευρό της, να έχει τον γενικό έλεγχο και να θέτει στο τραπέζι των συζητήσεων τις προτάσεις της για τις αλλαγές που κατά την ίδια χρειάζεται η εκπομπή.

Από την πλευρά της, η Ναταλία νιώθει δικαιωμένη γιατί υπηρέτησε για αρκετές συνεχείς σεζόν ένα project με αξιοπρέπεια και μεγάλες τηλεθεάσεις.

Αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε διακοπές προκειμένου να ανασυντάξει δυνάμεις και να σκεφτεί σοβαρά το τηλεοπτικό της μέλλον. Οι πρώτες κρούσεις για την παρουσίαση ενός βραδινού talk show από Alpha και ANT1 έχουν ήδη γίνει, με την ίδια να μην έχει δώσει ακόμη την τελική της απάντηση.

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ!, η παρουσιάστρια δήλωσε σε φιλικό της πρόσωπο πως «Την αγαπώ πολύ αυτή την εκπομπή, μα αισθάνομαι πραγματικά πως ότι είχα να δώσω το έδωσα.

Είναι καιρός ή να κάνω κάτι άλλο ή να κάνω ένα διάλειμμα» για να συνεχίσει αναφέροντας ότι «Όσα έγιναν με έφεραν σε πραγματικά δύσκολη θέση. Ήταν η πιο δύσκολη σεζόν της τηλεοπτικής μου καριέρας!».

Σίγουρα ήταν, σίγουρα θα βρεθεί στο τηλεοπτικό προσκήνιο και πάλι, αφού έχει να προσφέρει πολλά ακόμη στην τηλεοπτική ψυχαγωγία!

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook