Μια νεανική τρέλα υπήρξε μοιραία για ένα νεαρό Βρετανό τουρίστα που παραθέριζε στον Λαγανά Ζακύνθου.

Ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης 24 Ιουλίου επιχείρησε να περπατήσει πάνω σε μια τσιμεντένια διακοσμητική κατασκευή που βρισκόταν στην πρόσοψη ξενοδοχείου και σε ύψος τεσσάρων περίπου μέτρων από το έδαφος.

Έχασε όμως την ισορροπία του και έπεσε στο κενό. Προσπάθησε να κρατηθεί από κάποιο καλώδιο άλλα και αυτό κόπηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλεύτηκε στην εντατική αλλά το βράδυ της περασμένης Δευτέρας εξέπνευσε.

Προανάκριση για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το συμβάν, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παντοκράτορα.

Διατάχθηκε νεκροψία - νεκροτομή τα αποτελέσματα της οποίας θα δείξουν σε τι κατάσταση βρισκόταν ο νεαρός την ώρα του συμβάντος ενώ η σορός του μεταφέρθηκε χθες στην Μεγάλη Βρετανία.

Εν τω μεταξύ ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε και χθες στην περιοχή του Λαγανά, με πρωταγωνιστή έναν νεαρό Βρετανό αλλά ευτυχώς δεν είχε τραγική κατάληξη.

Πιο συγκεκριμένα, ένας 20χρονος βρισκόταν μαζί με φίλους του σε μπαλκόνι ξενοδοχείου, στηριζόμενος στην άκρη και ακουμπώντας τα πόδια του σε μια καρέκλα.

Υπό συνθήκες που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί, ο νεαρός έχασε την ισορροπία του και έπεσε από τον τρίτο όροφο όπου βρισκόταν! Ευτυχώς όμως την πτώση του στο έδαφος απέτρεψε ένα στέγαστρο, το οποίο τον συγκράτησε με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά.

Πηγή: ΑΠΕ