Μπορεί στο διάστημα της παραμονής του στο Καρπενήσι ο Πλατανιάς να μην είχε κάποιο σοβαρό τραυματισμό, αλλά στο πρώτο του φιλικό επί χανιώτικου εδάφους του παρουσιάστηκε το πρόβλημα με τον Τόρες.
Ο τραυματισμός του Ισπανού φορ αλλάζει πλέον και τα δεδομένα στη μεταγραφική αναζήτηση των \”ερυθρόλευκων\”, αφού θεωρείται δεδομένο ότι θα κινηθούν για την απόκτηση επιθετικού.
Η φιλική αναμέτρηση με τον Κισσαμικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα μετά από το δυσάρεστο αυτό περιστατικό, με τον Πλατανιά πάντως να επικρατεί με 2-0, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Βλαχάκη. Ο πρώην \”ερυθρόλευκος\” γκολκίπερ \”νικήθηκε\” τελικά στο 44\’ με τον Ραφαέλ να \”τρυπώνει\” στην αντίπαλη άμυνα και να σκοράρει με κεφαλιά, έπειτα από ιδανική σέντρα του Μπέλιτς. Δοκάρι νωρίτερα (39\’) είχε ο Στόλερ, που δείχνει ικανός φέτος να αποτελέσει μία από τις βασικές μονάδες για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. 
Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές άλλαξαν το ρυθμό του Πλατανιά, που έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 73\’ με τη \”βολίδα\” του Δημήτρη. Νωρίτερα πάντως ο Κισσαμικός, που έδειξε καλά στοιχεία στο αμυντικό κομμάτι, δικαιούται ίσως να διαμαρτύρεται για πέναλτι πάνω στον Ανιάγκμπε, σε ανατροπή από τον Ντεντάκη (69\’).

Για πρώτη φορά αγωνίστηκε ο Φαΐσκα (έτσι είναι το επίθετό του κατά τον ίδιο και όχι Φάισα), που έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ενώ παίκτης του Πλατανιά πρέπει να θεωρείται και ο Σούκιας.

Διαιτητής της φιλικής αναμέτρησης ήταν ο Γ. Γιαννουλάκης (Καλφάκης-Κομισσοπούλου), με 4ο τον Ντοκάκη.

Για φωτογραφίες από το παιχνίδι πατήστε ΕΔΩ.

Το φιλμ του αγώνα

5\’ Σέντρα του Μπέλιτς, κεφαλιά του Μοράλ άουτ.
9\’ Πλάγιο άουτ από τον Ραφαέλ, ο Τόρες βρίσκει την μπάλα, ο Μπέλιτς αιφνιδιάζεται και πλασάρει πάνω στον Βλαχάκη.
10\’ Γύρισμα του Μοράλ, ο Γουνδουλάκης προσπάθησε να σκοράρει με \”λόμπα\”, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
24\’ Σέντρα του Θέρα, κεφαλιά του Τόρες αρκετά έξω από την εστία.
25\’ Γύρισμα του Μπέλιτς για τον Μοράλ, που δεν βρίσκει όπως θέλει τη μπάλα και την στέλνει παράλληλα από την εστία.
32\’ Σουτ του Μπέλιτς απέκρουσε αποτελεσματικά ο Βλαχάκης.
38\’ Ο Μοράλ εκτέλεσε το φάουλ, αλλά ο Βλαχάκης ξανά σε ετοιμότητα απέκρουσε. 
39\’ Σουτ του Στόλερ έξω από την περιοχή, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. 

44\’ ΓΚΟΛ: Ο Γιακουμάκης άνοιξε στα δεξιά για το Μπέλιτς, που σέντραρε ιδανικά για το κεφάλι του προωθημένου Ραφαέλ, ο οποίος πέτυχε το 1-0.

47\’ Ωραία κάθετη μπαλιά του Σούκια στον Τσικουδάκη, που στέλνει ελάχιστα άουτ τη μπάλα με πλασέ.
61\’ Ο Περιστερίδης αποκρούει σε κόρνερ το σουτ του Χατζηλιόντα.
69\’ Ανατροπή του Ανιάγκμπε από τον Ντεντάκη, δίνει συνέχεια στο παιχνίδι ο ρέφερι Γιαννουλάκης.

73\’ ΓΚΟΛ: Ο Δημήτρης κερδίζει τη μπάλα έξω από την περιοχή του Κισσαμικού και με δυνατό σουτ τη στέλνει στον ουρανό των διχτύων της εστίας του Βλαχάκη (2-0).

75\’ Σουτ του Σούκια καταλήγει άουτ.
90+1\’ Εξαιρετική μπαλιά του Ανιάγκμπε στον Κοκάκη, που πλασάρει άουτ απέναντι από τον Ζάλουντοκ.
90+2\’ Σουτ του Γ.Εμμ. Γιακουμάκη μπλόκαρε ο Βλαχάκης.

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Περιστερίδης (62\’ Ζάλουντοκ), Θέρα (46\’ Ντεντάκης), Ραφαέλ (46\’ Δημήτρης), Ιντζίδης (46\’ Γ.Ν. Γιακουμάκης), Φερνάντες (46\’ Φαΐσκα), Αγκιλέρα (46\’ Σούκιας), Στόλερ (46\’ Τέτε), Γουνδουλάκης (46\’ Ναζλίδης), Τόρες (30\’ λ.τρ. Γ.Εμμ. Γιακουμάκης), Μοράλ (46\’ Τσικουδάκης), Μπέλιτς (46\’ Τσοντάκης).

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βλαχάκης, Παραλίκης (71\’ Ζαχ. Κομπογεννητάκης), Βαρδάκης (46\’ Γιουρουκάκης), Ψυχουντάκης (83\’ Λευτ. Κομπογεννητάκης), Χολέβας, Ν\’ Γκουέμ (83\’ Μαριανάκης), Μπάτζιο (77΄λ.τρ. Ντούπης), Χατζηλιόντας, Κιν, Μαντζιούνης (62\’ Κοκάκης), Ανιάγκμπε.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook