Τρεις ποδοσφαιριστές "πακέτο" από τον Χάλη απέκτησε ο Ιδομενέας.

Η ομάδα του Γαλατά ανακοίνωσε την απόκτηση των Κώστα Κωστή, Δημήτρη Σκαράκη και Άρη Σταματάκη. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ. του ποδοσφαιρικού συλλόγου του Γαλατά, Ιδομενέας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη τριών ακόμα ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν την ομάδα του Ιδομενέα τη νέα σεζόν.

 Καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας τον Κώστα Κωστή, ο οποίος έχει αγωνισθεί ως αμυντικός στις ομάδες Ηλυσιακός στο Παγκράτι, στον Άγιο Θωμά, στη Πέρα Κλουμπ καθώς και στον Χάλη Βαρυπέτρου την περσινή σεζόν. 

Τον Δημήτρη Σκαράκη, αμυντικό ποδοσφαιριστή που έχει αγωνισθεί στην Ασπίδα και την περασμένη σεζόν στον Χάλη Βαρυπέτρου και τον Άρη Σταματάκη, τερματοφύλακα του Πανχανιακού αλλά και του Χάλη την περσινή σεζόν. 

Αξιόλογοι ποδοσφαιριστές με ήθος, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί την περασμένη σεζόν με τον προπονητή Κώστα Κολοκοτρώνη και που υπόσχονται μια δυναμική παρουσία στο γήπεδο.

Εκ του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Ιγνάτιος Πούλαρης"

Λιπομέτρηση τη Δευτέρα (05/08)

Τη Δευτέρα (05/08) στις 16.00 θα πραγματοποιηθούν λιπομετρήσεις στους ποδοσφαιριστές του Ιδομενέα, στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, από την Ευαγγελία Τσουρουνάκη. Εν συνεχεία θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν.Λευτέρης Αντωνακάκης