Γιάννης Μποσταντζόγλου Δήμητρα Παπαδήμα ένα ζευγάρι πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Μπορεί να μην παντρεύτηκαν ποτέ έζησαν όμως μαζί 22 χρόνια απέκτησαν τη μοναχοκόρη τους Μαρία Θαλασσινή που σήμερα είναι σχεδόν 18 ετών και παρά το γεγονός ότι τα τελευταία τέσσερα ζουν χωριστά δηλώνουν σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό ΟΚ! ότι τώρα η σχέση τους είναι στην καλύτερη της φάση.

\"\"

Γιάννης Μποσταντζόγλου: Τώρα πια μπορώ να καπνίζω όποτε θέλω – πριν έπρεπε να βγω στο μπαλκόνι – και να αφήνω τα τασάκια όπου μου αρέσει, χωρίς να παραπονιέται κανείς για την τσιγαρίλα. Η Δήμητρα κοιμάται από τις 12. Εγώ μπορεί να κάθομαι να γράφω ποιήματα και να με πάρει ο ύπνος στις 5 το πρωί.»

\"\"

Δήμητρα Παπαδήμα: «Με τον Γιάννη τώρα είμαστε καλύτερα από ποτέ. Η απόφασή μας να χωρίσουμε μας βοήθησε να ηρεμήσουμε και τώρα αισθανόμαστε πιο δημιουργικοί. (…) Είμαι τόσο υπερπροστατευτική (με την κόρη της) που ώρες ώρες απορώ πώς με αντέχει το παιδί μου.»

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Διαφωνούμε στον τρόπο διαπαιδαγώγησης της κόρης μας. Εγώ είμαι πιο φιλελεύθερος ενώ η Δήμητρα την έχει υπό συνεχή επιτήρηση. (…) Εμείς οι άντρες σε ό,τι αφορά τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών είμαστε λίγο μπουνταλάδες»

\"\"

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook