Σειρά συναντήσεων και επαφών με κυβερνητικούς παράγοντες είχε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, κατά την παραμονή του στην Αθήνα από την Τρίτη 18 έως και την Τετάρτη 19/1/2011 με στόχο την προώθηση και την επίλυση σημαντικών ζητημάτων του Δήμου Χανίων.

Ειδικότερα ο Δήμαρχος Χανίων συναντήθηκε με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, τον Υπουργό, Ανδρέα Λοβέρδο, τον Υφυπουργό, Ιωάννη Τιμοσίδη, τον Γενικό Γραμματέα, Νικόλαο Πολύζο, καθώς και με την ηγεσία της ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε.. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων εξετάστηκε το ζήτημα της κατεδάφισης του κτιρίου του παλαιού Νοσοκομείου και της δημιουργίας στον συγκεκριμένο οικοπεδικό χώρο ιδιοκτησίας Δήμου Χανίων Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου.

Στη συνέχεια ο κ. Σκουλάκης είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γεώργιο Ντόλιο, τον Υφυπουργό Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη και τη διοίκηση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων. Ο Δήμαρχος Χανίων κατά τη διάρκεια της συνάντησης ζήτησε επιτακτικά τη νομοθετική ρύθμιση για τα δάνεια της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) και την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής τους.

Επίσης, ο κ. Σκουλάκης συναντήθηκε με τον Υπουργό Άμυνας, Ευάγγελο Βενιζέλο, στον οποίο έθεσε για ακόμη μία φορά το θέμα της παραχώρησης του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση των Χανίων, προκειμένου αυτό να μετατραπεί σε ελεύθερο χώρο πρασίνου και αναψυχής και να αξιοποιηθεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook