Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Penelope Cruz αποφάσισε να πάει ένα βήμα παραπέρα το ταλέντο της και να γίνει η δημιουργός και σκηνοθέτιδα του νέου διαφημιστικού βίντεο γνωστής εταιρείας εσωρούχων.

Η 39χρονη ηθοποιός, που πριν από λίγες εβδομάδες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, σχεδίασε τη νέα συλλογή της Agent Provocateur μαζί με τη μικρότερη αδελφή της, Monica.

Και μπορεί οι φανς της Ισπανίδας ηθοποιού να απογοητευτούν, μιας και η ίδια η Penelope δεν κάνει κάποια εμφάνιση, ωστόσο θα τους αποζημιώσει, μιας και συγκέντρωσε πολλά ελκυστικά μοντέλα για να διαφημίσει τα εσώρουχα της.

Φυσικά, όλα τα βλέμματα κερδίζει η Irina Shayk, το κορίτσι του Cristiano Ronaldo.

Στο βίντεο, η Ρωσίδα καλλονή γίνεται το αντικείμενο πόθου του ηθοποιού Miguel Angel Silvestre, ο οποίος την ακολουθεί σε ένα πάρτι γεμάτο γυναίκες με προκλητικά εσώρουχα και ανταμείβεται με ένα χορό.

Ο Migeul παίζει το ρόλο του L\’Agent, που είναι ο τυχερός που βλέπει τόσες καλλονές μόνο με τα εσώρουχά τους, όταν βάζει τα γυαλιά ηλίου του.

Όμως, κάτι τέτοιο πολύ καλό για να είναι αληθινό και έτσι ξυπνάει… άδοξα ενώ η Irina του χορεύει από το αφεντικό του – ρόλο που παίζει ο επίσης βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σύζυγος της Penelope, Javier Bardem.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook