Με αφορμή την εκλογή του κ. Κώστα Φωτάκη στη θέση του προέδρου του Ιδρύματος Τεχνολογίας Έρευνας, ο Βουλευτής Ηρακλείου Φραγκίσκος Παρασύρης επισκέφτηκε το ΙΤΕ για να μεταβιβάσει αυτοπροσώπως τα συγχαρητήρια του προς τον νέο πρόεδρο «Επιτρέψτε μου» είπε ο κ. Παρασύρης στον κ Φωτάκη «να εκφράσω την βεβαιότητα, ότι η προσπάθεια που θα καταβάλετε σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο για την περαιτέρω ανάπτυξη του ΙΤΕ θα είναι αξιόλογη.

Γνωρίζοντας ότι σας διακρίνει η σκληρή δουλειά, το πάθος για την επιστήμη και το ήθος, είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα επιτύχετε υψηλούς στόχους με το ΙΤΕ, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το Ινστιτούτο αποτελεί υποδειγματικό παράδειγμα έρευνας».

Ευχόμενος καλή δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει ο κ. Παρασύρης διαβεβαίωσε τον κ. Φωτάκη ότι θα είναι δίπλα στο ΙΤΕ οποτεδήποτε αυτό χρειαστεί.

Ο κ Φωτάκης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον κ. Παρασύρη για την επίσκεψη και τα θερμά λόγια του και του ευχήθηκε μια καλή κοινοβουλευτική σταδιοδρομία.

Ακολούθως οι δύο άνδρες αντάλλαξαν ευχές για το Πάσχα και υποσχέθηκαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους στο μέλλον.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook