Στην πολυσύχναστη Regent Street του Λονδίνου είχαν την ευκαιρία πολλοί Άγγλοι να δουν κάτι που δεν είχαν ξαναδεί να συμβαίνει: δέκα καλλίγραμμες γυναίκες φόρεσαν το τζιν τους, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια τους και… σχεδόν τίποτα άλλο!

Και όλο αυτό στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας του InvisiBra: ενός νέου στράπλες και εξώπλατου σουτιέν που όλες τους φορούσαν και κάλυπταν με αυτό τον τρόπο τις θηλές τους, δίνοντας ταυτόχρονα στο στήθος τους την απαραίτητη στήριξη και ενίσχυση!

Το εν λόγω σουτιέν κολλάει στο στήθος, τονίζει το μπούστο και το πιο βασικό; Δεν ξεκολλάει και δε φεύγει από τη θέση του!

Στοχεύει επίσης να φέρει κάτι το διαφορετικό στο χώρο των στραπλες σουτιέν, ενώ διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων, όχι όπως αυτά που μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμα στην αγορά και είναι σε nude χρώμα.

Το φτιαγμένο από σιλικόνη InvisiBra κοστίζει £48, ενώ αν έχει μικρότεροι ενίσχυση κοστίζει £38.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι τουρίστες που βρέθηκαν στο δρόμο – πασαρέλα του Λονδίνου έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Κάποιοι μάλιστα που δεν πίστευαν στα μάτια τους, έβγαλαν τα κινητά τους τηλέφωνα για να απαθανατίσουν το σκηνικό.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook