Δυο αιματηρά περιστατικά, κατά σύμπτωση και τα δυο με θύματα Ιταλούς, αναστάτωσαν μέσα σε λίγη ώρα την κοσμική Μύκονο! Αλλοδαποί από διαφορετικές… πλευρές του πλανήτη ήταν και οι δράστες που χρησιμοποίησαν τα ίδια όπλα: σπασμένα μπουκάλια!

Και στα δυο επεισόδια, οι αφορμές ήταν ασήμαντες αλλά ο καυγάς έντονος! Στο πρώτο, ένας 21χρονος Αργεντινός καυγάδισε μέσα σε κέντρο διασκέδασης με έναν 19χρονο Ιταλό και τον χτύπησε στο κεφάλι με σπασμένο μπουκάλι τραυματίζοντάς τον. Στο δεύτερο, ένας 28χρονος Νιγηριανός διαπληκτίστηκε με έναν 24χρονο Ιταλό σε υπαίθριο χώρο στη Χώρα και τον τραυμάτισε με σπασμένο μπουκάλι στο λαιμό.

Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου ο πρώτος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και ο δεύτερος αποχώρησε αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος κατάφεραν και στις δυο περιπτώσεις να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους αλλοδαπούς δράστες, που οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου. Ο Αργεντινός κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ ο Νιγηριανός για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook