\”Σε παρακαλώ , θέλω να σε δω. Θα μπορούσα να βγάλω όλα τα ρούχα μου…Δεν μπορείς να μου αρνηθείς γιατί είμαι τόσο γλυκιά και αξιολάτρευτη..\”..

Με τα λόγια αυτά, η πέτρα του ροζ σκανδάλου στο Λευκό Οίκο, Μόνικα Λεβίνσκι, εκπλαρούσε τον πρώην πλανητάρχη, Μπιλ Κλίντον το Νοέμβριο του 1997 για να την συναντήσει.

\"\"

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ της είχε ήδη δώσει τα… παπούτσια στο χέρι καθώς φοβόταν ότι θα διαρρεύσει η ανάρμοστη σχέση τους . Όμως, η πρώην εκπαιδευόμενη του Λευκού Οίκου του είχε γίνει… στενός κορσές, σύμφωνα με μαγνητοφωμένη κασέτα , το περιεχόμενο της οποίας βλέπει τώρα το φως της δημοσιότητας από το περιοδικό \”National Enquirer\”, το οποίο επικαλείται φίλους της Λεβίνσκι.

Η τότε 24χρονη πρωταγωνίστρια του περίφημου \”λεκέ\” παρακαλούσε τον Κλίντον να την συναντήσει . Το σημείο συνάντησης του παράνομου ζευγαριού θα μπορούσε να είναι στο γραφείο του Κλίντον ή σε αίθουσα κινηματογράφου για να δουν ταινία.

\"\"

Η Μόνικα έστελνε μάλιστα γράμματα στον πρώην ένοικο του Λευκού Οίκου ζητώντας του να της εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ο Κλίντον έβαλε τέλος στην σχέση τους.

\”Απ΄ότι ξέρω, αύριο θα είσαι μόνος σου το απόγευμα , γι΄αυτό κι έχω δύο προτάσεις . Καμία όμως από τις δύο δεν λέει να μην με συναντήσεις. Στην περίπτωση που ήθελε ο Κλίντον να την συναντήσει στο γραφείο του. η Μόνικα θα μπορούσε να τρυπώσει για 15 λεπτά ή μισή ώρα , ότι ήθελε ο τότε πλανητάρχης.

\"\"

Εάν ο Κλίντον απέρριπτε την πρώτη πρόταση , θα μπορούσαν να συναντηθούν στον κινηματογράφο και να συνδυάσουν την έξοδό τους μ\’ ένα δείπνο, σύμφωνα με την μαγνητοφωνημένη κασέτα, διάρκειας τεσσάρων λεπτών, Μετά τις δύο προτάσεις της, η Λεβίνσκι φέρεται να είπε στον Κλίντον:

\”Δεν μπορείς να μου αρνηθείς γιατί είμαι τόσο γλυκιά και αξιολάτρευτη\”…

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook