Σε ένα παιχνίδι που θα θέλουν να ξεχάσουν το γρηγορότερο όσοι το παρακολούθησαν ο ΟΦΗ κατάφερε να επικρατήσει του Α.Ο.Χ. στο Β.Α.Κ. (καθώς στο κεντρικό γήπεδο εκτελούνται έργα βελτίωσης) με 1-0. Το γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Τριποτσέρης ο οποίος έδωσε λύση στην επιθετική δυστοκία που παρατηρήθηκε και σε αυτό το φιλικό παιχνίδι του ΟΦΗ.

Οι ασπρόμαυροι είχαν απέναντι τους μια ομάδα η οποία έδειξε πάθος και ταλέντο και άφησε υποσχέσεις για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στο οποίο θα αγωνιστεί φέτος.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης πρέπει να αισθάνεται απόψε έντονα προβληματισμένος για την εικόνα της ομάδας, καθώς το πρόβλημα στο σκοράρισμα εξακολουθεί να υπάρχει.

Γενικότερα ο ΟΦΗ του δευτέρου μέρους ήταν καλύτερος, με τον Λαμπρόπουλο να ξεχωρίζει όπως και τον Μπούρμπο, ενώ προβλημάτισε πέραν από τους επιθετικούς και ο Φερνάντες ο οποίος έδιεξε βαρύς και μάλιστα είχε και λάθος μεταβιβάσεις με τα πόδια, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο ΟΦΗ έπρεπε να είναι πιο έτοιμος καθώς σε δύο περίπου βδομάδες είναι η πρεμιέρα με τον Πανιώνιο.

Το αρχικό σχήμα του ΟΦΗ

Δασκαλάκης, Στάθης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Σβασίγια, Κάλαιτζιτς, Βερόν, Γκαλέτι, Φραγκουλάκης, Όγιος, Παπάζογλου

Το αρχικό σχήμα του Α.Ο.Χ.

Θεοδωρόπουλος, Κορτσινίδης, Καμπλιώνης, Πιθαρούλης, Ζντράβκοβιτς, Πότσι, Μποτωνάκης, Παγώνης, Τσάτσος, Δρακάκης, Πάγκαλος

Η ομάδα του δεύτερου ημιχρόνου για τον ΟΦΗ:

Φερναντες, Μπούρμπος, Μονιάκης, Ζβασίγια, Δαμιανάκης, Μακρής, Μπανούσης, Λαμπρόποιυλος Κουτσιανικούλης, Νιμανί, Περογαμβράκης

Για τον  ΑΟΧ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Σαντριάς, Ταταράκης, Γωνιωτάκης, Τσατσαρής, Παπαδάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook