Είχαν ξεχάσει μάλλον οι πολίστες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πότε «έπεσαν» στο νερό για αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας. Μετά από 2,5 (!) μήνες αποχής θα φορέσουν πάλι «σκουφάκια» και θα αντιμετωπίσουν σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Α2 Πόλο Ανδρών τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Μπορεί να τον είχαν κερδίσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 17-3 μέσα στην έδρα του αλλά η ΚΟΕ όρισε και το ματς του δεύτερου γύρου με γηπεδούχο το ΝΟΧ στο κολυμβητήριο Ηρακλείου με αφορμή το πρόβλημα με την πισίνα στα Χανιά.

                                                       

Ο Ν.Ο. Χανίων βέβαια θα παρουσιαστεί επηρεασμένος όχι μόνο από την μεγάλη αποχή αλλά και από την «λειψή» προετοιμασία μιας και οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στην 25άρα πισίνα του Κολυμβητηρίου Χανίων.

Βλαζάκης: «Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση»

 

Με αφορμή το παιχνίδι με την ηρακλειώτικη ομάδα ο προπονητής το ΝΟΧ έκανε δηλώσεις στις οποίες μίλησε με «σκληρή γλώσσα» για τα όσα συμβαίνουν:

\”Είναι αδύνατο να συνεχίσουμε να δουλεύουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ούτε είναι φυσιολογικό για μία ομάδα με την ιστορία και το όνομα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να είναι αναγκασμένη να πηγαίνει στο Ηράκλειο για να παίξει, υποτίθεται, ένα εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Δεν πάει άλλο! Εφόσον συνεχίσουν να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα, αυτή η ομάδα που είναι μία από τις πιο ιστορικές στο χώρο της υδατοσφαίρισης δεν θα συνεχίσει να υπάρχει! Τα πράγματα είναι απλά… Θλίβομαι που το λέω και είμαι πραγματικά απογοητευμένος για όσα συμβαίνουν αλλά δε μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση, να προπονούμαστε σε μία πισίνα τόσο μικρή κι επιπλέον να είμαστε αναγκασμένοι να πηγαίνουμε να παίζουμε στο Ηράκλειο, παιχνίδια που υπό άλλες προϋποθέσεις θα παίζαμε στα Χανιά. Είναι φυσιολογικό η ομάδα και τα παιδιά να έχουν επηρεαστεί πάρα πολύ και από τη διακοπή που είχε το πρωτάθλημα έως τώρα και από τις κακές προπονήσεις που κάνουμε, ωστόσο θα προσπαθήσουμε απέναντι στον ΟΦΗ να κάνουμε ό,τι καλύτερο και να διεκδικήσουμε τη νίκη\”…

Ο Χανιώτης τεχνικός έχει στην διάθεση του όλους τους αθλητές του και ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγονται και οι δύο τερματοφυλάκες, Δημήτρης Λαγωνικάκης και Στράτος Λεβεντάκης, οι οποίο ταλαιπωρούνταν τον τελευταο καιρό από ίωση και τραυματισμό αντίστοιχα.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 20.00 (Γιαννακάκης –Δασκαλάκης).

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook