Για τις αμοιβές των ηθοποιών τις παλιές καλές εποχές της τηλεόρασης αλλά και για τα… χρέη του μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ για την… τσέπη του. ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε πως είναι πολύ… κακός μάνατζερ του εαυτού του γιατί στις οικονομικές διαπραγματεύσεις καταφέρνει πάντα το χειρότερο. «Δεν έχω καμία λογική. Λέω πάντα ότι μου έρθει στο κεφάλι εκείνη την στιγμή. Είμαι σίγουρος ότι έχουν βγάλει εκατομμύρια στην πλάτη μου», είπε.

Μάλιστα, ο ηθοποιός για να επιβεβαιώσει το πόσο κακός μάνατζερ του εαυτού του είναι αναφέρθηκε στην υψηλότερη αμοιβή που έλαβε ποτέ, αλλά και σε αυτές που λάμβαναν συνάδελφοί του. «Για να καταλάβεις ακόμα και όταν συνάδελφοί μου με πολύ λιγότερα χρόνια εμπειρίας έπαιρναν 15.000 ευρώ για να γυρίσουν ένα επεισόδιο, εγώ το περισσότερο που πήρα ήταν 3000. Αλλά από τα 42 χρόνια καριέρας γιατί είμαι πια 62 χρόνων, αμείφθηκα καλά τα πέντε».

Οσο για τη σημερινή οικονομική του κατάσταση; Η απάντησή του αποστομωτική: «Μην φανταστείς ότι μετά από σχεδόν μισό αιώνα δουλειάς έκανα καμιά περιουσία. Χρωστάω παντού και υπάρχουν μέρες που δεν έχω λεφτά να βάλω βενζίνη στο μηχανάκι μου».

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook