Ολοκληρώθηκαν με εξαιρετική επιτυχία, οι γνωστές πολιτιστικές εκδηλώσεις ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2013, οι οποίες φέτος πραγματοποιήθηκαν για 28η συνεχή χρονιά, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης της ομώνυμης Συνοικίας της Πόλης μας, με την συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Η φροντισμένη και επιμελημένη επιλογή του προγράμματος, η άριστη οργάνωση και προετοιμασία, η ποικιλία και η εξαιρετική ποιότητά των εκδηλώσεων, έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αφού η μαζική συμμετοχή και παρουσία των κατοίκων της περιοχής και των άλλων δημοτικών διαμερισμάτων του Ηρακλςίου, υπήρξε εντυπωσιακά εκπληκτική, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Καθημερινά και για ολόκληρη την εβδομάδα, γέμιζε ασφυκτικά η κεντρική πλατεία της Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης, και εκατοντάδες συμπολίτες μας επισκέφτηκαν την εντυπωσιακή έκθεση των πρωτότυπων έργων, εκείνων που συμμετείχαν στα επιμορφωτικά τμήματα ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΗΜΑΤΟΣ, ΚΟΠΤΙΚΗΣ-ΡΑΠΤΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ και ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ.

\”Το Δ.Σ, αισθάνεται την υποχρέωση, να ευχαριστήσει από καρδιάς όλες και όλους εκείνους που συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση και φέτος των ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ 2013:

*Τα Πλαστικά Κρήτης και τον κον Γιάννη Λεμπιδάκη στην ΒΙ.ΠΕ.Η.
*Την Ζωοτροφική Κρήτης και τον κον Μιλτ. Φαρσάρη στην ΒΙ.ΠΕ.Η
*Τον κον Βαγγέλη Φωτεινάκη
*Τα τυροκομικά Κρήτης και τον κον Βαγγ. Καλογεράκη στην ΒΙ.ΠΕ.Η
*Την κρεατοεμπορική Κρήτης και τον κον Πολυδάμωνα Μαρμαρά στις Πατέλλες
*Τα S.M.. Χαλκιαδάκης
*Τον κον Νίκο Πλατάκη Είδη υγιεινής-Ψύξη-θέρμανση στην οδό Λαγκαδά
*Το ζαχαροπλαστείο του κου Γιάννη Πλατάκη στην οδό Εμμ. Μπαντουβά στις Πατέλλες
*Το βιβλιοπωλείο του κου Δ. Κουναλάκη στην οδό Εβανς
*Το κατ/μα ηλεκτρ/κού υλικού Νικ. Πάνταλος και Μαργ. Ζαχαράκη Ο.Ε. στην οδό Π. Φούμη 35
Πατέλλες
*Την EURALUMIN-Βιομηχανία αλουμινοκατασκευών-ΒΙΠΕΗ και τον κον Γ. Ανδρουλάκη
*Την ΤΥΠΟΚΡΕΤΑ
*Τις εταιρείες Security ATRION και CANDIA
*Τα Τοπικά Μ.Μ.Ε. και
*Τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη.

Επίσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης ευχαριστεί. Τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου π. Μακάριο Γρινιεζάκη, Επίτιμο Μέλος του Π.Σ. Αγίας Αικατερίνης, τον Προϊστάμενο της Ενορίας Αγίας Αικατερίνης π. Νικ. Μαστοράκη, την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και τον Αντιπεριφερειάρχη κον Ευριπίδη Κουκιαδάκη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κρήτης, τέως Βουλευτή, Επίτιμο Μέλος του Π.Σ. Αγίας Αικατερίνης και Μεγάλο Ευεργέτη της Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης κον Κ. Μπαντουβά, τον Αντιδήμαρχο κον Μαν. Βασιλάκη, τους Δημοτικούς Σύμβουλους κους Νίκο Ματζαπετάκη, Κώστα Βαρδαβά και κα Ελένη Κόκορη, τις Δημ. Υπηρεσίες Υπαίθριων Έργων, Ηλεκτροφωτισμού και Καθαριότητας, τον Πρόεδρο της ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ κον Κ. Βαρβεράκη, τον τ. Δήμαρχο, Αντινομάρχη Ηρακλείου και Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου κον Μιλτ. Φαρσάρη, τον Δ/ντή του 48ου Δημ. Σχολείου κον Μαν. Μπελιβασάκη, την Δ/ντρια του 23ου Δημ. Σχολείου κα Αγγελική Μαράκη, την τ. Γενική Δντρια της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου κα Μαρία Δαμιανάκη, το εξαιρετικό μουσικό σχήμα «ΝΟΣΤΙΜΟΝ ΗΜΑΡ» και τον κον Μίνω Σωμαράκη, τον εντυπωσιακό Όμιλο Πολιτισμού και Παιδείας «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ» και τον κον Γιάννη Παναγιωτάκη, τον εξαίρετο ιστορικό κον Μανώλη Δρακάκη, Προϊστάμενο Γενικών Αρχείων του Κράτους- Αρχεία Ν. Ηρακλείου, τον εξαίρετο Φιλόλογο Καθηγητή, τ. Λυκειάρχης και Γ. Γ. του Λογοτεχνικού Συνδέσμου Ηρακλείου, κον Κωστή Σπ. Μαστρογιαννάκη, τους καλλιτέχνες κρητικής μουσικής κους Ελευθέριο Ψαράκη, Παντ. Κακουλάκη, Μάνο Χ\’μάρκο, Νίκο και Γιώργο Αστυρακάκη, και Νεκτ. Μηλογιαννάκη, τους δεκάδες κατοίκους και ιδιαίτερα τους νεολαίους της Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης, καθώς επίσης όλες και όλους που καθοιονδήποτε τρόπο συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση των 28ων πολιτιστικών εκδηλώσεων ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2013.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook