Χιλιάδες κλικ για να αιχμαλωτιστεί η στιγμή. Ολα καταλήγουν στον κάλαθο των αχρήστων εκτός από ένα, που είναι αρκετό για να ταξιδέψει, να συγκινήσει, να προκαλέσει θαυμασμό. Το National Geographic Traveler ανακοίνωσε τους νικητές του 2013. Και είναι όλες οι φωτογραφίες έργα τέχνης.

Φέτος, περισσότεροι από 15.500 επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι από όλο τον κόσμο συμμετείχαν στον διάσημο διαγωνισμό. Νικητής είναι ο Βάγκνερ Αραούχο, μόλις 25 ετών, που κέρδισε ένα δεκαήμερο ταξίδι στα νησιά Γκαλαπάγκος.

Η φωτογραφία του τραβήχτηκε στο Aquathlon στο Μανάου της Βραζιλίας, όπου οι συμμετέχοντες κολυμπούν και τρέχουν στον Rio Negro (Μαύρο Ποταμό).

Το δεύτερο βραβείο απονεμήθηκε στον Μαξ Σίγκαλ, ο οποίος περπάτησε έξω από το Canyonlands της Γιούτα το βράδυ, ελπίζοντας να φωτογραφίσει τα ερείπια, μα έπεσε πάνω σε καταιγίδα.

Ο Γιαμάι Μπόνεχ έγινε ο τυχερός αποδέκτης του τρίτου βραβείου για τη φωτογραφία του τσιτάχ που είναι πάνω σε ένα τζιπ στο Εθνικό Πάρκο Μασάι Μάρα στην Κένυα.

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει εικόνες που χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες: Πορτρέτα ταξιδιωτικά, υπαίθριες σκηνές, αίσθηση του τόπου και αυθόρμητες στιγμές.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook