Σε μια τεράστια μεταγραφή προχώρησε ο ΟΦΗ που συμφώνησε με την Πάρμα για τον δανεισμό του 22χρονου Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου!

Σε μια μεταγραφή με την οποία ταράζει τα νερά, ο ΟΦΗ ενισχύεται σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό μιας και αποκτά δανεικό από την Πάρμα τον Ζε Εντουάρντο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος που αγωνίζεται στον άξονα προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά με την Πάντοβα στην Serie B όπου σε 33 συμμετοχές πέτυχε 4 γκολ ενώ έδωσε 3 ασίστ.

Ο Ζε Εντουάρντο είναι δεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Βραζιλίας και φιναλίστ στο Κόπα Αμέρικα του 2009 και του 2011

Να σημειωθεί ότι μάνατζερ του Ζε είναι ο διεθνούς φήμης , Μίνο Ραϊόλα,που έχει παίκτες όπως ο Ιμπαϊμοβιτς και με τον οποίο ο Μάνθος Πουλινάκης συναντήθηκε σήμερα και συμφώνησαν σε όλα.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος θα βρίσκεται στο Ηράκλειο πιθανότατα και την Παρασκευή όπου αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα και θα τεθεί στην διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

gentikoule.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook