Με προβλήματα τραυματισμών αποχώρησαν από το φιλικό με τον Πλατανιά οι Τζιοβάνι Κιν και Γιώργος Παραλίκης.

Οι δυο ποδοσφαιριστές προληπτικά θα μείνουν εκτός προπονήσεων για λίγες ημέρες.
Νέο πρόβλημα παρουσιάστηκε με τον Μιχάλη Καρβουνιάρη, αφού ενώ βρισκόταν στο τελικό στάδιο για την επιστροφή του σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων τις τελευταίες δύο ημέρες έχει καθηλωθεί σπίτι του με πυρετό. 

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λευτέρης Βεστάκης.

Η σχετική ενημέρωση:

"Διπλή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα και της Παρασκευής (02/08) για τους ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού, στο γήπεδο του Ταυρωνίτη.
Το πρωί δόθηκε έμφαση σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να ακολουθούν πρόγραμμα ασκήσεων στο γυμναστήριο. Το απόγευμα ο προπονητής της ομάδας μας Σπύρος Μπαξεβάνος δούλεψε πάνω σε παιχνίδια τακτικής με τους ποδοσφαιριστές. 
Εκτός προπονήσεων για λίγες ημέρες προληπτικά θα μείνουν οι Κιν και Παραλίκης, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών από το φιλικό με τον Πλατανιά. Για δεύτερη ημέρα εμπύρετος παραμένει ο Καρβουνιάρης, ενώ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα για ακόμα μία ημέρα ο Βεστάκης. 
Το Σάββατο (03/08) θα πραγματοποιηθεί ξανά διπλή προπόνηση στον Ταυρωνίτη και την Κυριακή (04/08) πρωινή στο Καστέλι. "

Συμμετοχή στο "Μαρκομιχελάκειο"

Στο τουρνουά του Γιούχτα με την επωνυμία "Μαρκομιχελάκειο" θα πάρει μέρος το Σάββατο 31 Αυγούστου ο Κισσαμικός.

Η σχετική ενημέρωση:

"Πέρα από τα προγραμματισμένα φιλικά που έχουν γνωστοποιηθεί ήδη η ομάδα μας θα συμμετάσχει το Σάββατο 31 Αυγούστου στο 9ο «Μαρκομιχελάκειο» τουρνουά στις Αρχάνες.
Το τουρνουά αυτό διεξάγεται στη μνήμη του Αρχανιώτη γιατρού Νικολάου Μαρκομιχελάκη, ο οποίος δώρισε την έκταση που βρίσκεται σήμερα το γήπεδο Αρχανών. 
Εκτός από την ομάδα μας στο τουρνουά λαμβάνουν μέρος ακόμα ο οικοδεσπότης Γιούχτας και ο Ρούβας."Λευτέρης Αντωνακάκης