Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί η Δημόσια Ραδιοφωνία στα Χανιά, καθώς οι κυβερνώντες δεν προβλέπουν ούτε μια πρόσληψη στην προκήρυξη για το μεταβατικό στάδιο λειτουργίας της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και έως ότου ξεκινήσει η ΝΕΡΙΤ (εαν και όποτε ξεκινήσει).

Και εαν τελικά \”τους περάσει\”, το μεγάλο ερώτημα, είναι το θα γίνει με το \”φιλέτο\” της ακίνητης περιουσίας της (πρώην) ΕΡΤ στην κάτω Σούδα.

Και μιλάμε για το οικόπεδο στο οποίο στεγάζεται το κεντρικό κτίριο της ΕΡΑ Χανίων αλλά και για το διπλανό στο οποίο υπάρχει η μεγάλη κεραία μεσαίων κυμάτων της ΕΡΑ.

(Πρόκειται για την κεραία ισχύος 100 KW μέσω της οποίας η ΕΡΑ Χανίων εξέπεμπε στους 1512 χιλιόκυκλους και ειδικά τις βραδινές ώρες ακουγόταν στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού).

Σε πρόσφατο δημοσίευμά της, η εφημερίδα \”Τα Νέα\” , αναφορικά με την ακίνητη περιουσία της ΕΡΤ, έγραφε για οικόπεδο στη Σούδα 39,2 στρεμμάτων το οποίο εκτιµάται σε 2,3 εκατ. ευρώ.

Θα είμαι κακεντρεχής εαν υποψιασθώ ότι σύντομα θα δούμε το εν λόγω οικόπεδο-φιλέτο, στις σχετικές λίστες εκποίησης του ΤΑΙΠΕΔ ;

Ναπ.Σ.

Σ.Σ. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων τα όρια των ακινήτων στην φωτό, δεν είναι βάση τοπογραφικού, αλλά κατα προσέγγιση και ενδεικτικά, όπως φαίνονται απο το Google Earth.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook