Συνάντηση με το Διοικητή του Α.Τ. Χερσονήσου κ. Μανώλη Θεοδοσούλη, με αφορμή την επιτυχή έκβαση δύσκολων υποθέσεων, καθώς και με το Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη για όλα τα ζητήματα του Δήμου Χερσονήσου, πραγματοποίησε ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης.

Στο πλαίσιο σύσκεψης που υλοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Δημοτικής Ενότητας Χερσονήσου, ο κ. Σενετάκης συνεχάρη το Διοικητή κ. Θεοδοσούλη, για την ως τώρα δράση του. Έμφαση έδωσε ο κ. Σενετάκης στην έγκαιρη και αποτελεσματική διεκπεραίωση των σημαντικών υποθέσεων του Α.Τ. Χερσονήσου, τόσο αναφορικά με την περίπτωση τραυματισμού του ανήλικου Ρώσου τουρίστα, όσο και αναφορικά με την περίπτωση δολοφονίας του 19χρονου Βρετανού πριν από μερικές ημέρες.

Ο βουλευτής και ο Διοικητής είχαν εκτενή συζήτηση παρουσία του Δημάρχου σε σχέση με όλα τα ζητήματα της περιοχής, ενώ κατατέθηκαν προτάσεις λύσεων, τις οποίες ο κ. Σενετάκης πρόκειται να προωθήσει στη Διοίκηση της Αστυνομίας κεντρικά.

Σε σχέση με τα ζητήματα του Δήμου Χερσονήσου, ο κ. Σενετάκης ενημέρωσε το Δήμαρχο για την ως τώρα ενεργοποίηση του όσον αφορά μεγάλα έργα που εκκρεμούν στην περιοχή, ενώ ενημερώθηκε για μία ακόμα φορά για όλα τα ζητήματα. Ο κ. Σενετάκης ανέφερε πως πρόκειται να προωθήσει προς το ΥΠΕΚΑ σημαντικά θέματα της περιοχής. Μεγάλο μέρος της συζήτησης επικεντρώθηκε επίσης στα γενικότερα ζητήματα του Τουρισμού, στα θέματα τρίτροχρων και τετράτροχων μοτοσυκλετών, των οποίων η διευθέτηση δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς και στο ζήτημα λειτουργίας του Τουρισμού all inclusive.

Έμφαση δόθηκε επίσης στη μελέτη που εκπονεί ο Δήμος Χερσονήσου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών για την καταγραφή όλων των αγαθών που καταναλώνονται στο Δήμο. Ο κ. Σενετάκης χαιρέτησε την προσπάθεια και ανέφερε πως η Ανάπτυξη του Τουρισμού οφείλει να λαμβάνει υπόψη της, τις νέες διαμορφωμένες συνθήκες, αλλά και να αξιοποιήσει την τοπική επιχειρηματικότητα και κατανάλωση, η οποία μπορεί να έχει πολύ μεγάλα οφέλη, εφόσον οργανωθεί σωστά.

Μετά τη συνάντηση που είχε ο κ. Σενετάκης στο Δήμο Χερσονήσου, πραγματοποίησε περιοδεία στο κέντρο της Χερσονήσου, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με ιδιοκτήτες καταστημάτων και πολίτες για τα ζητήματα που υπάρχουν στην περιοχή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook