Τραγικό θάνατο βρήκε μία 35χρον γυναίκα στη Νέα Υόρκη, όταν τα κάγκελα του διαμερίσματός στον 17ο όροφο κτηρίου υποχώρησαν με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό.

Η Jennifer Rosoff, όπως μεταδίδει το δίκτυο ABC News, είχε βγει στο μπαλκόνι για να καπνίσει και είτε κάθισε είτε έγειρε πάνω στο κάγκελο του διαμερίσματός. Ο συνοδός της- ήταν το πρώτο τους ραντεβού- τη συμβούλευσε να απομακρυνθεί αλλά λίγα λεπτά μετά το κάγκελο υποχώρησε με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να πέσει από τον 17ο όροφο και να καταλήξει σε μία σκαλωσιά στον 1ο όροφο του κτηρίου, χάνοντας τη ζωή της.

Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος ενώ το ακριβές αίτιο θανάτου αναμένεται να βρεθεί στη νεκροψία.

Το μοιραίο κτήριο βρίσκεται στο Μανχάταν και είχε χτιστεί πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μόνο τα γωνιακά διαμερίσματα των υψηλότερων ορόφων διαθέτουν μπαλκόνια και οι ένοικοι είχαν ειδοποιηθεί να τα αποφεύγουν.

Οι αρχές αφαίρεσαν τμήμα του κιγκλιδώματος για να εξετάσουν το γιατί υποχώρησε αλλά και να δουν εάν είναι πιθανό και άλλα μπαλκόνια να έχουν αντίστοιχα προβλήματα.

Μετά το θάνατο ενός 24χρονου με παρόμοιο τρόπο το 2010, οι αρχές της πόλης έκαναν ελέγχους σε εκατοντάδες κατοικίες. Οι ένοικοι 16 κτηρίων έλαβαν την οδηγία να μην βγαίνουν στα μπαλκόνια για λόγους ασφαλείας.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook