Πολιτικοί αντίπαλοι έρχονται πιο κοντά για τις ανάγκες μιας πρωτότυπης διαφημιστικής καμπάνιας της βραζιλιάνικης εταιρείας εσωρούχων Hope.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους και ο εκλιπών πρόεδρος της Βενεζουέλας \”ενώνονται\” υπό τη στήριξη το νέου στηθόδεσμου. Το ίδιο και η Μάργκαρετ Θάτσερ και ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα αλλά και ο Ρόναλντ Ρήγκαν και ο Φιντέλ Κάστρο οι οποίοι εμφανίζονται με τη σειρά τους στο στήθος ενός μοντέλου.

Υπό το σλόγκαν \”Δεξιά και Αριστερά Μαζί\”, η εταιρεία θέλει να διαφημίσει το νέο σούπερ ενισχυτικό σουτιέν της.

\"\"

\"\"

Η εταιρεία είναι γνωστή για τις προκλητικές της διαφημίσεις όπως αυτή του 2011 με πρωταγωνίστρια την Ζιζέλ, η οποία εμφανιζόταν ημίγυμνη σε τηλεοπτικό σποτ να εξομολογείται στο έτερο ήμισυ πως τράκαρε το αυτοκίνητό του, \”άδειασε\” την πιστωτική του κάρτα και κάλεσε τη μητέρα της να μείνει μαζί τους.

Ο μόνος \”σωστός\” τρόπος για να μην εξαγριωθεί ο σύντροφός της είναι σύμφωνα με τη διαφήμιση να μιλήσει για αυτά που συνέβησαν, μένοντας μόνο με τα εσώρουχα της εν λόγω φίρμας και με την ανάλογη βραζιλιάνικη χάρη.

\”Η Hope διδάσκει\”, κατέληγε η διαφήμιση.

Μάλιστα, η φράση είχε ξεσηκώσει μεγάλες αντιδράσεις ενώ φεμινιστικές οργανώσεις και κριτικοί είχαν χαρακτηρίσει \”άκρως σεξιστική\” τη διαφήμιση.

Για αυτό τον λόγο και η τότε την κυβέρνηση της Βραζιλίας είχε αναγκαστεί να εκδώσει ανακοίνωση που την καταδίκαζε.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook