H εφημερίδα Chillin news διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το Chania Beach Party 2013, την Παρασκευή 9 Αυγούστου στις 21:00 στην παραλία ΆΠΤΕΡΑ, το μεγαλύτερο beach party που έχει γίνει ποτέ στην Κρήτη.

Για πρώτη φορά φέτος το CHANIA BEACH PARTY πραγματοποιείται 1,5 χιλιόμετρο από το κέντρο των Χανίων, στην παραλία ΑΠΤΕΡΑ.

Συγκεκριμένα βρίσκεται στη περιοχή Γερμανικό Πουλί, πριν τη παραλία της Χρυσης Ακτής.

Φωτεινοί σηματοδότες θα σας διευκολύνουν ώστε να εντοπίζεται πιο εύκολα και χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα την τοποθεσία του party.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την την σελίδα στο fb: Chania Beach Party 2013 η την ιστοσελίδα  www.chaniabeachparty.com.

\"https://flashnews.gr/Image.ashx?fid=117320&w=0&q=80\"

Όλα έτοιμα για το μεγαλύτερο beach party στη Κρήτη

Στην περυσινή εκδήλωση έδωσαν το παρόν 6.500 επισκέπτες, ενώ o φετινός στόχος των διοργανωτών είναι να ξεπεράσει τους 8.000 επισκέπτες.

Στο Chania Beach Party 2013 θα συμμετέχουν οι παρακάτω djs & producers:

Andreasondecks (www.andreasondecks.com)

Dj M@iko (resident of Alsos, Heraklio)

Dj Doc (resident of Akrotiri, Athens)

The Warriors (www.thewarriors.gr) + Maria Manousaki(electric violin)

Dj Saint (http://soundcloud.com/djsaintofficial)

Stathis Ioannou

Special guests οι διεθνούς φήμης djs και παραγωγοί από την Ολλανδία Rool & Doors, που υπογράφουν τις γνωστές dance επιτυχίες “Blackout”, “Gita”, “Elements” και πολλές ακόμα γνωστές παραγωγές και remix.

Παράλληλα, οι διοργανωτές ετοιμάζουν ξεχωριστά happenings κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ για ακόμα μια χρονιά, μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο κοινωνικό παντοπωλείο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα στο fb: Chania Beach Party 2013 η την ιστοσελίδα www.chaniabeachparty.com.

Το Flashnews.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook