Ο Εργοτέλης επικράτησε με 2-1 του Πλατανιά στην φιλική αναμέτρηση στο Παγκρήτιο Στάδιο. Μια αψιμαχία μεταξύ του Καρντόσο και του Γιακουμάκη, παρά λίγο να πυροδοτήσει το φιλικό. Τελικά με την υπόδειξη του διαιτητή οι δύο παίκτες έγιναν αλλαγή. Λίγες οι καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες και αυτές περισσότερο από ατομικές προσπάθειες κάποιων παικτών.

Οι φάσεις του αγώνα:

1’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και στην παρθενική επιθετική προσπάθεια του Εργοτέλη, ο Ιντζίδης θα κάνει λάθος, θα πάρει τη μπάλα ο Μπαμ-Μπαμ και με πλασέ θα κάνει το 1-0.

22’ Σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο μετά από μαρκάρισμα του Αγκιλέρα πάνω στον Καρντόσο. Ο Αργεντινός τον έσπρωξε, απάντησε ο Ισπανός και μπήκαν στην μέση όλοι οι παίκτες με αποτέλεσμα την γενική σύρραξη. Aλλαγές για τις δύο ομάδες μετά από υπόδειξη του διαιτητή. Στην θέση του Γιακουμάκη ο Ναζλίδης, ενώ για τον Εργοτέλη, ο Κοζορώνης πέρασε στην θέση του Καρντόσο.

36\’ Μακρινό σουτ του Μοράλ, δυνατό, έξω από την περιοχή, θα μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Αθανασίου.

45+’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ! Έπειτα από φάουλ του Ράφαελ από την αριστερή πλευρά, ο Γουνδουλάκης ξεχασμένος και αμαρκάριστος από δεξιά μέσα στην περιοχή, θα κάνει με προβολή το 1-1.

52’ Σέντρα του Τζανακάκη από αριστερά, ο Αναστασάκος θα κάνει τη γυριστή κεφαλιά, όμως η μπάλα θα χτυπήσει στο κάθετο δοκάρι του Γεωργαλίδη.

54’ Αλλαγή για τον Πλατανιά, στη θέση του Ζουμπουλάκη ο Ντεντάκης.

59’ Αλλαγή για τον Πλατανιά, αντί του Μπέλιτς στον αγώνα ο Δημήτρης.

64’ Τρεις αλλαγές για τον Εργοτέλη, στις θέσεις των Μπαμ-Μπαμ, Χρυσοφάκη και Κοιλιάρα πέρασαν οι Μπαντιμπαγκά, Πελέ και Ρομάνο.

73’ Αλλαγές τερματοφυλάκων για τις δύο ομάδες, στη θέση του Αθανασίου ο Καβουσάκης και σε αυτή του Γεωργαλίδη ο Περιστερίδης.

78’ Αλλαγή για τον Εργοτέλη, στη θέση του Γιοβάνοβιτς ο Μπουχαλάκης.

79’ Σέντρα του Ρομάνο, κεφαλιά του Αναστασάκου και γκολ, αλλά ο διαιτητής θα το ακυρώσει, μετά την υπόδειξη του επόπτη ως οφ-σάϊντ.

84’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Σέντρα του Τζανακάκη από την αριστερή πλευρά, ο Χαντί με προβολή στο δεύτερο δοκάρι θα κάνει το 2-1.

84’ Αλλαγή για τον Πλατανιά, στη θέση του Ράφαελ ο Γιακουμάκης.

85’ Τέσσερις αλλαγές για τον Εργοτέλη. Στις θέσεις των Χαντί, Πίτσου, Σαρρή και Αναστασάκου, πέρασαν οι Κούτρης, Ρέντζας, Δωματάς και Παντελάκης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εργοτέλης: Αθανασίου (73’ Καβουσάκης), Σαρρής, Γιοβάνοβιτς (78’ Μπουχαλάκης), Χρυσοφάκης (64’ Μπαντιμπαγκά), Χαντί, Μπαμ-Μπαμ (64’ Πελέ), Κοιλιάρας (46’ Ρομάνο), Καρντόσο (22’ Κοζορώνης), Πίτσος, Αναστασάκος, Τζανακάκης.

Πλατανιάς: Γεωργαλίδης (73’ Περιστερίδης), Σέρα (46’ Ζουμπουλάκης, 54’ Ντεντάκης), Ράφαελ, Φερνάντες, Ιντζίδης, Αγκιλέρα (46’ Τετέ), Στόλερ, Γουνδουλάκης, Μοράλ, Μπέλιτς (59’ Δημήτρης), Γιακουμάκης (22’ Ναζλίδης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook