Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως από την δολοφονία των δύο νεαρών παιδιών στο Στρέφι Ηλείας από τον 13χρονο θείος τους, ο οποίος φαίνεται πως προχώρησε σε αυτό το έγκλημα λόγω ζήλειας.

Ο 13χρονος, φέρεται να ομολόγησε στους άνδρες της Αστυνομίας πως όταν συνάντησε στο δρόμο τα δύο ανίψια του, εκείνα τον αγκάλιασαν και τον φίλησαν, δείχνοντας την αγάπη τους στο πρόσωπο του.

Ωστόσο, ο νεαρός θείος τους τυφλωμένος από την ζήλεια του τα έσπρωξε μέσα στο κανάλι, αναφέρει το newsit, υποστηρίζοντας σε δημοσίευμα του πως τα δύο παιδιά πίστεψαν στην αρχή πως επρόκειτο για παιχνίδι.

Ο 13χρονος μιλώντας στους αστυνομικούς για τα κίνητρά του, φανέρωσε το πρόβλημα που υπήρχε μέσα στην οικογένεια. Παιδί χωρισμένων γονιών και ουσιαστικά εγκαταλελειμμένο, ο 13χρονος ζούσε τα τελευταία χρόνια με τις αδερφές του. Πρώτα στη Ζάκυνθο και ύστερα στο Στρέφι Ηλείας. Οι γονείς του βρίσκονται στην Κω και συμπτωματικά ο πατέρας του είχε έρθει τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή, να δει την κόρη του και αδερφή του δράστη. Ο πατέρας του ήταν που αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πάει καλά και άρχισε να ρωτά το γιο του, για να του εκμυστηρευτεί το έγκλημα το ίδιο βράδυ.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook