Μία περίεργη υπόθεση διερευνά η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, μετά τη σύλληψη χθες τριών ατόμων, δύο ανδρών και μιας γυναίκας στα Μετέωρα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για τις κατά περίπτωση κατηγορίες της «Απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση», παράβασης Νόμου «Περί όπλων» και «Απλή συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση».

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης, ένας 24χρονος Έλληνας και ένας 23χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. ιδιοκτησίας 27χρονης επίσης αλλοδαπής, εντόπισαν τον 34χρονο εν διαστάσει σύζυγό της να κινείται με δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Στη συνέχεια τον ακολούθησαν και την κατάλληλη στιγμή ο 24χρονος δράχθηκε της ευκαιρίας και πυροβόλησε, εναντίον του. Στη συνέχεια, αφού αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητο συνεπλάκη με τον 34χρονο και τον πυροβόλησε εκ νέου με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών ο 23χρονος προσπαθούσε να διατηρήσει τον έλεγχο του αυτοκίνητου. Μετά το αιματηρό περιστατικό ο δράστης και οι συνεργοί τράπηκαν σε φυγή ωστόσο συνελήφθησαν μετά από λίγη ώρα.

Ο 34χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook