Εδώ και λίγες ημέρες ο Α.Ο. Χανιά έχει ξεκινήσει προετοιμασία για την ομάδα Κ17, που ακόμα είναι αμφίβολη η δημιουργία της, καθώς δεν έχει επισημοποιηθεί από την Λίγκα οι ηλικίες για το πρωτάθλημα Νέων της Football League.
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει και φέτος τελικά πρωτάθλημα Κ19.
Με αρκετά νέα πρόσωπα και παιδιά που προέρχονται από την ομάδα Παίδων του ΑΟΧ συνεχίζονται οι προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Κώστα Βερναδάκη. 
Όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση επέστρεψε ο Βασίλης Σταθινάκης από το ΙΝΚΑ και αποκτήθηκαν ακόμα οι Μανούσος Σαρτζετάκης, Μανόλης Κουκάκης, Ντίβι Φέζγκα (Άρης Σούδας), Ανδρέας Παπαδάκης (Ποσειδών Τσικαλαριών), Σάντρο Τσοτσόρια (Τιτάν), Διαμαντής Αννίνος (Κηφισιά), Ευγένιος Αμαξόπουλος, Σταύρος Καλανδράνης (Ηρακλής Νεροκούρου), Παναγιώτης Λεβεντάκης (Πλατανιάς Κ17) και ο Λευτέρης Μάνικος (Πλατανιάς Κ17), που συμμετέχει στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας και τα πηγαίνει περίφημα. Στο… περίμενε είναι ο τερματοφύλακας του Κρ. Αστέρα Γιάννης Κορωνάκης, που θα αποκτηθεί αν δημιουργηθεί η Κ17, ενώ σε περίπτωση που γίνει η ομάδα Κ19 τότε θα συνεχίσει σε ομάδα της Α\’ ΕΠΣΧ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook